Esteworld haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie Turkije uitgevoerd door Esteworld

Haaruitval en haarverlies zijn voor veel mensen, vooral mannen, een pijnlijk onderwerp. Hoe goed je ook voor je haar zorgt, het kan gebeuren dat het haar uitvalt en niet meer terugkomt. Dit heeft meestal te maken met genetische aanleg, of met de hormonen die in het lijf circuleren. Het is erg frustrerend als dit lot u treft, want wat u ook doet of laat, er blijft steeds minder haar over. U zit met de handen in het haar, maar het haar glipt u door de vingers. Is er dan geen enkele oplossing? Jazeker, die is er wel. Onze kliniek voor haartransplantatie in Turkije kan uitkomst bieden. Bij Esteworld haartransplantatie Turkije behandelen wij elke dag cliënten die met hetzelfde probleem zitten als u. En elke dag zien wij tevreden cliënten vertrekken. Maar wat is dan de techniek die Esteworld haartransplantatie Turkije toepast?

Hoe werkt haartransplantatie in Turkije?

Kaalheid kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door huidaandoeningen, brandwonden of traumatische gebeurtenissen. De haaruitval bij mannen verloopt meestal volgens een standaardpatroon, dat begint met het optrekken van de haargrens op het voorhoofd en het vormen van inhammen vanaf de voorkant van het hoofd, richting de kruin. Bij dit type kaalheid blijven dan de achterkant en de zijkanten van het hoofd over waar nog wel haar groeit. Bij Esteworld haartransplantatie Turkije zijn deze gebieden wat we noemen ‘donorgebieden’: de plekken waar het haar nog groeit worden gebruikt als donoren voor de kale gebieden. Uit de donorgebieden worden haarzakjes (‘grafts’) verplaatst naar de kale plekken op het hoofd. Het is voor de haartransplantatie in Turkije dus nodig dat er zich nog haar bevindt op het hoofd, zodat dit haar verdeeld kan worden over het hoofd. Na deze behandeling, die plaatsvindt in onze kliniek voor haartransplantatie in Turkije, garanderen wij succes: de kalende plekken zijn opgevuld met haren uit de donorgebieden. U kunt dus weer in de spiegel kijken zonder nare gevoelens!

Het verblijf van dag tot dag

Tot zover het technische verhaal rondom onze haarbehandeling. Maar hoe ziet de behandeling er nou precies voor u uit? Wat gebeurt er op de dagen rondom de behandeling? Ten eerste moet u natuurlijk van Nederland naar Turkije komen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij bij Esteworld haartransplantatie Turkije de vlucht voor u boeken. Op de dag dat u aankomt op het vliegveld in Istanbul wordt er al direct voor u gezorgd. Zo zult u door onze eigen chauffeurs vanaf het vliegveld naar het hotel worden gebracht. De rest van de avond kunt u bijkomen van de reis in het vijfsterrenhotel dat wij voor u geboekt hebben. De volgende dag wordt u na het ontbijt opgehaald. In de kliniek zelf worden vervolgens een aantal bloedtests afgenomen, waarna we aan het proces van de haartransplantatie kunnen beginnen. Daarvoor wordt het haar gewassen en op de juiste lengte geschoren. Het volgende onderdeel bestaat uit een consult met de behandelend plastisch chirurg. Nadat duidelijk is geworden waar de nieuwe haarlijn komt te liggen, begint de behandeling. Nog voor de lunch worden de haarzakjes uit het donorgebied gehaald, en na de lunch worden deze in de kalende gebieden overgezet. Beide delen van de behandeling gebeuren onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling wordt u teruggebracht naar het hotel. De volgende dag kunt u bijkomen van de behandeling en genieten van de luxe in het hotel. Op de vierde dag wordt u weer naar de kliniek gebracht. Nu wordt uw haar gewassen en ontvangt u instructies voor de nazorg. Tenslotte wordt u weer naar het vliegveld gebracht. U heeft dan een succesvol en ontspannen verblijf bij Esteworld haartransplantatie in Turkije achter de rug! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn