Goede snelroldeuren voor de supermarkt

De snelroldeuren van Labex BV zijn voor veel soorten bedrijven een echte meerwaarde. Wanneer je een deur nodig hebt waarbij de snelheid van het openen belangrijk is. Dit kan zowel voor binnen- als buitendeuren en verschillende soorten bedrijven en ruimtes kunnen hier baat bij hebben.

  • Supermarkten
  • Lopende banden
  • Koelruimtes

Maar denk ook aan food, cleanrooms en atex. De deuren zijn ook explosiefveilig, dus voor veel bedrijven is dit zeker een soort deur waar ze voor willen kiezen. De snelroldeuren van Labex BV zijn van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een optimaal klimaat en ongehinderde goederenstromen. Waar bedrijven het vaakst tegenaan lopen is dat deuren niet snel genoeg open- en dichtgaan. Neem bijvoorbeeld een koelruimte. Het is van belang dat deze binnen een bepaalde temperatuur grens blijft. Wanneer de deuren naar deze ruimte echter te langzaam open en dichtgaan kan er teveel warme lucht binnen komen, waardoor deze balans dus verstoord wordt. Dit kan erg slecht zijn voor de goederen die je in de koelruimte bewaard en dit kan dus verlopende consequenties hebben voor je bedrijf. Als jij om deze reden altijd maar producten moet blijven weggooien, omdat ze niet goed meer zijn, dan draai je daar natuurlijk ontzettend veel verlies op en dat is niet wat je wilt als bedrijf. De snelroldeuren zijn dan de ideale oplossing.

Het installeren van de snelroldeuren

Wist je dat de snelroldeuren van Labex BV met een snelheid van 3 meter / seconde opengaan. Dit is ontzettend snel, zeker in vergelijking met andere soorten deuren. Het houdt overigens niet alleen kou in een ruimte, ook wanneer de ruimte juist warmer moet zijn en je dus daaraan moet voldoen kan je dit met de snelroldeuren voor elkaar krijgen. Kortom, bij ruimtes waarin de temperatuur belangrijk is en dus altijd constant moet blijven zijn snelroldeuren onmisbaar. Maar ook op andere manieren kun je je voordeel opdoen met deze deuren. Zo bespaar je energie en tijd door de snelheid waarmee de deuren opengaan. Dit is voor veel bedrijven ook een ding. In cleanrooms hoeft bijvoorbeeld de temperatuur niet van het allergrootste belang te zijn, maar misschien is vervuiling hier juist een ding. Dan komen deuren die met een behoorlijke snelheid open en dichtgaan natuurlijk van pas. Wanneer je deze deuren bij Labex BV bestelt, dan kun je natuurlijk rekenen op een goede service. Zo worden de deuren voor je gemonteerd. De montage van de verschillende soorten deuren die je bij Labex BV kunt bestellen hebben zij in eigen beheer. Je weet dus zeker dat het goed gebeurt en zij leveren de kwaliteit die je nodig hebt.

Het onderhoud van de snelroldeuren

Het houdt natuurlijk niet op bij de montage van de deuren die je bij dit bedrijf besteld hebt. Je kunt er ook op rekenen dat het onderhoud van bijvoorbeeld de snelroldeuren door hen voor hun rekening genomen wordt. De deur moet natuurlijk zo lang mogelijk en zo goed mogelijk blijven werken en met het juiste onderhoud ga je dat voor elkaar krijgen. De medewerkers van Labex BV nemen dan ook graag het onderhoud van je over. Gaat er onverhoopt toch iets mis met de snelroldeuren? Dan is er natuurlijk ook een storing en reparatieservice. Zij komen in zo’n geval zo snel mogelijk bij je langs om de deuren te repareren. Wat de oorzaak van de schade of storing ook is de medewerkers van Labex BV komen bij je langs om het in orde te maken. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op met het bedrijf. Zij kunnen je meer vertellen.  Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn