Goedkope wordpress hosting

Ik ben een aantal maanden geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Dat was een hele stap. Ik moest me inschrijven bij de KvK, ging een administratie bijhouden en moest voortaan ook btw afdragen. Ik had me gelukkig wel ingelezen, dus was op al die zaken goed voorbereid. Wat ik lastiger vond, was dat ik ook een eigen website moest maken. Ik ben zelf totaal niet technisch onderlegd, dus ik had geen idee hoe dat allemaal in elkaar stak. Vrienden vertelden me over WordPress en goedkope wordpress hosting, maar ik had eigenlijk geen idee wat dat precies inhield. Ik wist niets over domeinnamen en servers; eigenlijk wilde ik er helemaal niet aan beginnen! Er werd me echter toch geadviseerd om wel een eigen site te beginnen, omdat je daarmee kunt aantonen dat je actief op zoek bent naar nieuwe klanten. Graag wil ik hieronder vertellen hoe ik tot een goede en professionele website ben gekomen, zodat ik daarmee andere ondernemers mogelijk kan helpen. Ik doorliep een aantal stappen:

  • De juiste aanbieder zoeken
  • Domeinnaam en hosting regelen
  • De content van de website opstellen
  • De website dagelijks bijhouden

Om te beginnen ging ik op zoek naar een geschikte aanbieder. Ik was dus op zoek naar een programma waarmee ik een eigen website kon maken. Omdat ik zoveel hoorde over WordPress, besloot ik daar toch maar eens naar te kijken. Dat bleek een goed idee: WordPress is gratis (althans een standaard abonnement) en is eenvoudig te gebruiken. Bovendien zijn er talloze bedrijven die goedkope wordpress hosting aanbieden, dus je hoeft geen dure hosting af te sluiten bij de organisatie zelf. Kijk bijvoorbeeld eens bij Goedkope Webhoster.nl. Op hun site, https://www.goedkopewebhoster.nl/goedkope-wordpress-hosting/, vind je meer informatie over de diensten die dit bedrijf aanbiedt. Je kunt direct goedkope wordpress hosting afsluiten, zodat je site altijd in de lucht is! Ik heb direct een account bij hen geopend en heb ook snel mijn domeinnaam geregistreerd.

Goedkope wordpress hosting is pas het begin!

Wanneer je een WordPress site hebt, die je met goedkope wordpress hosting in de lucht houdt, begint het echte werk. Je moet de site vullen met content! Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Als ondernemer houd ik me graag bezig met mijn werk, maar het schrijven over dat werk is toch andere koek. Uiteindelijk ben ik een paar avonden op rij gaan zitten en heb ik wat interessante dingen op papier gezet. Uiteindelijk ben je er toch weer langer mee bezig dan je denkt! Toen de tekst eenmaal af was, stond het ook direct online. Ik had immers al goedkope wordpress hosting, dus de site was direct beschikbaar. Het bijhouden van de site heb ik overgelaten aan een aantal externe schrijvers. Zij hielden mijn werkzaamheden als ZZP’er in de gaten en schreven om de zoveel tijd een leuk stukje. Als ik een grote opdracht binnenhaalde, verscheen dat bijvoorbeeld op de site. Ook hield ik een eigen blog bij, waar mensen konden lezen wat me zoal bezighield. Uiteindelijk was de hele website, dus inclusief tekst, domeinnaam en goedkope wordpress hosting, in ongeveer twee weken helemaal klaar voor het grote publiek!

Professionele klantenservice

De goedkope wordpress hosting bij bovenstaand bedrijf levert me nog een ander voordeel op: ik kan terecht bij hun klantenservice met vragen over de website. Dat vond ik erg prettig, omdat ik anders het gevoel zou hebben dat ik totaal geen controle had. Wanneer er iets met de site zou gebeuren, had ik niemand om op terug te vallen! Dat is nu gelukkig niet het geval en ik heb al een aantal keer contact opgenomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op bovenstaande site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn