Het vinden van de perfecte match – sales recruitment

Sales Recruitment Bureau CRS Consultants en sales recruitment in het algemeen: dat is wat hier centraal staat. Lees meer over sales recruitment en met name CRS consultants om hen beter te leren kennen. Allereerst: waarom kiezen voor CRS Consultants als het gaat om sales recruitment? Je leest het hieronder.

Waarom kiezen voor CRS Consultans als het gaat om sales recruitment? 

Zij zijn opgericht door ervaren sales managers. Als je sales hoort denk je vaak gelijk al aan aantallen, maar dat is niet juist. Sales Recruitment gaat bij hen niet alleen om de aantallen, helemaal niet zelfs. Het gaat bij hen om het vinden van de perfecte match. Zij hebben als achtergrond een sales manager en commercieel directeur. Zij weten dus precies wat de sales recruiters moeten hebben en wat een persoon tot een uitstekende sales professional maakt. Het is een belangrijke vraag wat iemand professioneel maakt. Sales Recruitment Bureau CRS Consultants is professioneel, zij zijn immers opgericht door ervaren sales managers. Hoe haalde dan de juiste sales professionals in huis? Door een samenwerking aan te gaan met hen. Samenwerken met CRS is profiteren van de ervaren sales managers die wij zojuist hebben beschreven. Zij weten wat het is om:
  • Mensen uit te kiezen
  • Mensen te op te leiden
  • Mensen te coachen
  • Mensen te recruiten
Dat is precies wat zij garanderen. Het sales vak is razend populair en ook ontzettend interessant. Lees daarom hieronder nog wat je daar nog meer over kunt gaan leren.

Het sales vak: wat houdt het precies in? 

Sales is een vak. Helaas is het tegenwoordig een feit dat sales bekend staat als straatverkoop maar ook bijvoorbeeld het werk in callcenters. Dat is jammer, want daar zitten ook vaak onervaren kopers bij die zoveel mogelijk willen verkopen om zo hun target te behalen. Uiterst jammer. Door producten af te dwingen worden ze verkocht maar slechts om het target te behalen. Dat moet niet hoeven, sales is een mooi vak en kampt helaas met dit imagoprobleem. We gaan daarom de definitie eens goed neerzetten. Wat is sales? Sales are the activities involved in selling products or services. Dat klinkt al heel anders dus. Het is een vak dat zich laat kenmerken doordat je goed moet luisteren, de juiste gesprekken moet aangaan, de juiste technieken moet aanleren en een commerciële mindset moet hebben en toepassen. Het levert veel op als je de juiste technieken toepast maar het is geen robotwerk waarbij je je altijd moet houden aan de targets. Je zult deze vanzelf behalen. Vraag het ook aan CRSConsultants.nl, zij zullen dit beamen als het gaat om sales recruitment. Het vak is iets waar je veel geld mee kunt verdienen maar dan moet je er wel goed in zijn. Het wordt een ander verhaal als jij merkt dat het lastiger gaat of jij misschien een minder snelle babbel hebt. Alles valt echter te oefenen, wees jezelf daarvan bewust. Sales recruitment is er niet voor niets en je moet uiteraard ergens beginnen. Nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst? Laat dan jouw reactie achter en je vraag wordt zo snel mogelijk behandeld. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn