Kerstkaarten drukken

Geef vanaf 10 stuks een bestelling door voor kerstkaarten drukken bij Drukwerkdeal. Dit jaar ga jij jouw dierbaren verrassen met een eigen gemaakte kerstkaart. Als je een mooi ontwerp in gedachten hebt, werk deze verder uit en stel de rest van de kaart samen in het programma op de website Drukwerkdeal.nl. Ook als je zelf geen ontwerp bij de hand hebt, is het mogelijk hier zelf creatief aan de slag te gaan. Drukwerkdeal is meer dan een drukkerij. Het inspireert en motiveert jou om het beste uit het product te halen wat past bij jou. Dat is direct te merken aan de hoeveelheid informatie die is te vinden op de website. Het is niet alleen maar gemaakt om bestellingen door te geven, maar hier krijg je als klant de mogelijkheid zelf na te denken over jouw creaties. Met behulp van artikelen en videotutorials krijg jij inzicht in het vormgeven voor je eigen kaarten drukken. Dankzij de vele informatie wordt het eenvoudig en plezierig om met kerstkaarten drukken aan de slag te gaan. Ten slotte ben jij de ontwerper. Hoe je dit ook doet, de creatie komt van jou. Laat kerstkaarten drukken bij Drukwerkdeal om het professionele resultaat snel in handen te krijgen.

Stel de vormgeving in voor kerstkaarten drukken

Je begint als eerste met het bepalen van het formaat voor de kerstkaarten drukken. Hiervoor heeft Drukwerkdeal vijf soorten beschikbaar gesteld. Als eerste heb je de A5 en A6 formaten. Daarnaast kan je kiezen uit twee vierkante formaten en een staande rechthoek. Afhankelijk van het formaat dat je selecteert, is het mogelijk te kiezen tussen een vouwen en versie zonder vouwen. De gevouwen versie heeft zelfs twee uitvoeringen: met een enkele vouw en een met twee vouwen. De laatste geeft de kaart als het ware een luikmodel. Jouw kaart krijgt dan drie vlakken op de achterzijde en drie vlakken aan de voorzijde. Mocht je overlopen van inspiratie, dan is deze uitvoering perfect voor jouw kerstkaarten drukken. Zodra je deze keus hebt gemaakt, dan moet je nog de volgende opties selecteren om jouw kerstkaart te voltooien:

  • De keuze voor een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking full color of een kaart met een kant bedrukt en een met maar een kleur bedrukt. De laatste houdt in dat jouw ontwerp op een zijde wordt afgedrukt en de andere zijde in kleur zwart wordt bedrukt.
  • De keuze voor ice silver metallic als papiermateriaal of eenzijdig gestreken sulfaatkarton.
  • In geval van het gebruik van sulfaatkarton als papier, maak je nog de keuze uit een afwerking met mat of glanslaminaat.

Leef je uit met online ontwerpen

In het bovenste voorbeeld is aandacht besteed aan de eigen inbreng in de vormgeving. Drukwerkdeal heeft voor kerstkaarten drukken ook een aantal ingestelde uitvoeringen. Kies de optie voor de ontwerptool om erachter te komen welke soorten kaarten zij hebben gemaakt. Hoewel je zelf weinig selecteert, heb je wel de kans om in de editor je uit te leven met je eigen ontwerp. Mocht je niet over een geschikt ontwerpprogramma beschikken om een ontwerpbestand te maken, dan gebruik je deze editor. Je maakt direct gebruik van het voordeel dat jouw ontwerp ook direct voldoet aan de specificaties van Drukwerkdeal. Zo weet je zeker dat dit goed op de kaart komt te staan. Het is duidelijk dat Drukwerkdeal.nl meer is dan een online webshop om bestellingen in door te geven. Ze willen graag dat de klanten de controle houden over hun creaties. Mocht je het toch moeilijk vinden om de juiste vormgeving te vinden, vraag dan gerust advies aan de klantenservice. Hier zitten professionele marketingspecialisten die jou op weg kunnen helpen voor de beste kerstkaarten drukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn