Meldt u aan bij deze pharma headhunter

Onze pharma headhunter is continu op zoek naar geschoold personeel voor uw bedrijf in de Life Sciences. Door heel Europa is de pharma headhunter op zoek naar scherpe geesten die onlangs zijn afgestuurd in bijvoorbeeld de:

  • Farmacie,
  • Biologie,
  • Geneeskunde,
  • En alle studies die hier onder vallen zoals biotechnische wetenschappen en kinesiologie.

Vanaf nu hoeft u niet meer uw vacatures op een nationale vacaturebank te posten. U hoeft dit werk niet uit te besteden aan een uitzendbureau want voor een laag bedrag kunt u op sire-search.com een vacature plaatsen. U wilt als internationaal bedrijf een grote doelgroep kunnen aanspreken. Onze pharma headhunter zoekt daarom in heel Europa naar afgestudeerden. Maar ook naar mensen die al een tijdje in een bepaalde branche hebben gewerkt en onlangs hun baan zijn kwijtgeraakt omdat het bij dat bedrijf minder goed liep of omdat hun contract afliep. Want misschien zoekt u naar mensen met veel ervaring die de juiste kennis en input bieden om uw producten of diensten te optimaliseren. Bij ons komt u in ieder geval niets tekort. Sterker nog, er kijken per maand minstens 50.000 werkzoekenden bij deze vacatures terwijl het door een miljoen mensen binnen deze sector wordt gedeeld via hun sociale media. Geef uw specifieke wensen aan ons door want onze pharma headhunter gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaten zodat u hen snel kunt uitnodigen voor een kennismakingsgesprek dan wel en sollicitatiegesprek.

Dankzij de pharma headhunter vindt u de juiste kandidaat

De pharma headhunter werkt binnen een niche, de Life Sciences. En daardoor weten we wat er speelt op deze markt. We kunnen zeer individualistisch te werk gaan. Want wellicht hebt u een ware toppositie in de aanbieding die enkel voor een paar mensen in Nederland of elders in Europa is weggelegd. Dankzij ons netwerk bestaande uit 5 kantoren in 4 landen weet onze pharma headhunter de juiste persoon snel te vinden. Naast het feit dat u voor weinig geld een vacature op onze website kunt posten is er nog een andere optie. Een meer directe mogelijkheid waarmee u snel de juiste kandidaten mee kunt vinden. Want onze database is gevuld met werkzoekenden waarvan een groot gedeelte ongetwijfeld in aanmerking komt voor de banen die u beschikbaar hebt. Vanaf 149 euro kunt u al deze cv’s in onze database onbeperkt bekijken. En dat zijn er op dit moment maar liefst meer dan 7.200! De pharma headhunter heeft deze database met zorg samengesteld en we zorgen er tevens voor dat het altijd up to date is. Hebt u een interessante potentiële werknemer gevonden? Dan mag u hem of haar direct een uitnodiging sturen voor en sollicitatiegesprek. U hebt uiteraard te allen tijde toegang tot deze database en dankzij de eenvoudige zoekhulp hebt u snel de juiste kandidaten gevonden binnen uw sector.

U kunt voor een klein bedrag alle cv’s bekijken

Onze pharma headhunter is dag en nacht bezig. We zoeken dan ook continu naar werkzoekenden voor uw onderneming. Voor parttime banen en voor vaste aanstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor freelance projecten en kunnen we personeel vinden die deze services aanbieden. De vraag naar tijdelijk personeel blijft groeien en ook het aantal ZZP’ers in dit land stijgt. Laat het maar aan de pharma headhunter over om een aantal geschikte kandidaten te vinden die hier zeker warm voor lopen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren maar hebt u nog enige vragen? Neemt u dan even contact op met ons kantoor in Amsterdam. U bent van harte welkom voor een gesprek en u kunt ons uiteraard ook telefonisch en per mail bevragen. Bekijk vandaag nog onze website : https://sire-search.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn