Neem overal een power bank mee naartoe

Gebruik jij je telefoon ook de hele dag en voor uiteenlopende (belangrijke) zaken? Dan is het natuurlijk een nachtmerrie wanneer deze leeg is. Wanneer je altijd een power bank bij je hebt, dan hoef dit niet langer een probleem te zijn. Waarschijnlijk heb je al eens iemand met een power bank gezien en heb je er wel eens over nagedacht om er eentje te kopen. Het is handig om bij je te hebben. Ga je binnenkort bijvoorbeeld op reis en gebruik je je telefoon als camera? Er zijn diverse soorten power banks waar je uit kunt kiezen op de website Legetelefoon.nl. Kies degene die het beste past bij jou en de manier waarop je je telefoon gebruikt. Bij Lege telefoon hebben ze power banks voor uiteenlopende soorten telefoons.

  • Samsung
  • Apple
  • Sony

Maar wist je dat je er ook je GPS, MP3-spelers en zelfs PSP mee kunt opladen? Bij veel power banks is het zelfs mogelijk om meerdere apparaten tegelijk van stroom te voorzien. De power bank zal dan waarschijnlijk wel sneller leeg zijn, dus dat is wel iets om rekening mee te houden. Deze producten kun je kopen met een keuze aan capaciteit. Afhankelijk van hoeveel energie jouw apparaten gebruiken en hoe vaak je ze wilt opladen kies je de variant uit die daar het beste bij past.

De power bank opgeladen meenemen

Aan een lege power bank heb je natuurlijk niets. Zorg er daarom altijd voor dat deze genoeg energie bevat zodat jij er je telefoon of je GPS-systeem mee kunt opladen. Een ander ding dat altijd handig is om bij je te hebben, zijn de juiste kabels voor de apparaten die je met de power bank wilt gaan opladen. Als je de juiste kabel van het apparaat mist, dan wordt het heel lastig om deze op te laden. Ga dus goed voorbereid op weg en neem alle spullen mee die je nodig hebt. Als vrouw heb je natuurlijk een goede plek om dit product in mee te nemen: je tas! Vrouwen stoppen al zoveel dingen hierin, dat er ook nog wel een power bank in kan. Zo ben je op alles voorbereid! Voor mannen is het misschien wat lastiger. Als je een tas hebt die je meeneemt naar je werk, dan kan je de power bank hierin stoppen, maar als je dit niet doet, zul je een andere plek moeten vinden. Je broekzak is in de meeste gevallen niet zo handig. De power banks zijn hier vaak te groot voor, maar je kunt hier je keuze bij de aanschaf natuurlijk op aanpassen! Een andere mogelijkheid is om er bijvoorbeeld standaard eentje in je auto te hebben liggen. Zeker als je hier vaak in op pad bent!

Het bestellen en in gebruik nemen van de power bank

Wanneer je een power bank bestelt, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Bij de Legetelefoon.nl zullen ze daarvoor zorgen. Als je op werkdagen je bestelling voor 17.00 uur plaatst, dan heb je deze al de volgende dag in huis. Bestel je voor meer dan € 25? Dan betaal je geen verzendkosten. In alle andere gevallen is het slechts € 2,99. Dat is dus heel erg goed te overzien. Wanneer je de power bank ontvangen hebt, is het verstandig om deze eerst een keer helemaal te laten opladen voordat je ermee aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat je het apparaatje veel langer kunt gebruiken. Nadat je deze hebt opgeladen, kun je andere apparaten ermee gaan opladen. Plaats dus vandaag nog je bestelling en ontdek het zelf. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn