Onbeperkt sushi in Zwijndrecht eten, wij wil dat niet?

Restaurant aan de Maas, natuurlijk gelegen aan deze prachtige rivier is “the place to be” als u onbeperkt sushi in Zwijndrecht wilt eten. Woont u in deze stad of elders in de Randstad en wilt u genieten van de Japanse cuisine? Wilt u zich letterlijk klem eten of gewoon zo nu en dan een hapje proberen met de garantie dat u dan ook echt alles op de kaart mag bestellen? Bij dit restaurant kan het allemaal. Bent u benieuwd wat er naast sushi in Zwijndrecht zoal op de kaart staat? Hebt u zelfs nog nooit rauwe vis op Japanse wijze bereid gegeten? Er gaat een wereld voor u open als u op restaurant-aandemaas.nl kijkt. Naast de uitgebreide menukaart vindt u er vele afbeeldingen van de gerechten die wij met zorg en passie voor u klaarzetten. En het mooie is dat u slechts een prijs hoeft te betalen, de vaste prijs voor zorgeloos onbeperkt sushi in Zwijndrecht eten! Denk naast sushi’s ook aan allerlei heerlijke salades, vleesgerechten, seafood en grillspecialiteiten. Naast een onbeperkt diner met zijn tweeën, uw hele familie of misschien wel het gehele bedrijf kunt u ook langskomen voor een (zakelijke) lunch. Ook in dat geval kunt u onbeperkt eten, maar dan overdag. Houdt u er wel rekening mee dat sushi in Zwijndrecht op maandag tot en met woensdag goedkoper is dan op donderdag tot en met zondag plus de feestdagen?

In ons restaurant is de sushi in Zwijndrecht overheerlijk

Wilt u graag sushi in Zwijndrecht eten en bent u geïnteresseerd in ons restaurant? Vraag gerust om de mogelijkheden! Kom eens langs, bel of stuur een mailtje. We komen uw specifieke wensen graag tegemoet want ook voor bijvoorbeeld mensen met een bepaalde allergie moet het mogelijk zijn om van sushi in Zwijndrecht te genieten. En het draait niet alleen maar om vis en vlees bij ons, ook voor vegetariërs en veganisten is er wel iets lekkers te vinden op de kaart. Een kaart die we overigens continu uitbreiden met heerlijke authentieke gerechten uit Japan. Met gepaste trots mogen we wel stellen dat we op dit moment maar liefst meer dan 100 verschillende gerechten op de kaart hebben staan.

  • Wist u trouwens dat u ons ook op Facebook kunt volgen? Daar vindt u informatie over de gerechten, nieuwe hapjes en eventueel aangepaste openingstijden. Volg ons gerust!
  • En wist u dat u niet alleen maar onbeperkt bij ons kunt lunchen en dineren maar dat u ook kunt afhalen? U kunt dus ook sushi in Zwijndrecht afhalen en thuis verorberen.
  • En wist u ten slotte dat u maar liefst 5 rondes mag bestellen en per ronde 5 verschillende gerechten kunt kiezen? U bent nergens toe verplicht en reken er trouwens maar op dat 25 hapjes een absurd grote hoeveelheid is. Er zijn er niet veel die dat halen!

Waar wacht u nog op? Reserveer nu direct online een plekje!

We raden met klem aan om voor uw sushi in Zwijndrecht op tijd te reserveren. Want vol is vol en het zou wel erg sneu zijn als u daardoor uw verjaardag of jubileum niet meer bij ons kunt vieren op de gewenste dag. Gelukkig is het een ruim restaurant en is er doordeweeks doorgaans altijd wel een plekje te vinden. Toch is het verstandig om van te voren te bellen of online te reserveren, zeker voor grote groepen. Komen uw kinderen ook mee? Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bieden we een speciaal menu aan, ook voor diegenen die niet echt fan zijn van vis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn