Op zoek naar auto tuning en auto styling onderdelen?

Hallo allemaal! Ook in deze blog zal ik weer de voortgang van mijn Jeep met jullie bespreken. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de producten van mj-carstyling. Deze zijn te vinden op de website van het bedrijf: mj-carstyling.net. mj-carstyling is een autotunebedrijf gevestigd in Tilburg. Op hun website tref je algemene informatie over het bedrijf aan, maar ook een gehele webshop. mj-carstyling verkoop auto tuning en  auto styling onderdelen. Zoals een aantal van jullie weet, deel ik een loods met een vriend. Hier werken we samen aan mijn Jeep. Het doel is om mijn Jeep vóór de zomer klaar te krijgen, zodat ik met mijn gezin ermee naar Kroatië kan. Er kon al in gereden worden, maar we wilden het natuurlijk helemaal áf maken. Hiervoor hebben we auto tuning en auto styling onderdelen nodig. Na wat speurwerk op internet, ben ik mj-carstyling tegengekomen. In deze blog zal ik jullie meer vertellen over welke producten zij aanbieden en hoe ik het bestellen bij mj-carstyling heb ervaren. 

Auto tuning en auto styling onderdelen bij mj-carstyling

De autoliefhebbers weten natuurlijk al wat ze zich moeten voorstellen bij auto tuning en auto styling onderdelen. Desondanks wil ik het voor de nieuwe lezer toch nader toelichten. Bij auto tuning en auto styling onderdelen kun je denken aan onderdelen welke niet per se noodzakelijk zijn voor het gebruik van de auto. Het woord zegt het al: stylingonderdelen hebben als doel om de auto er gaver uit te laten zijn. Er zijn veel verschillende auto tuning en auto styling onderdelen. Zo kun je je auto helemaal maken naar jouw eigen stijl. Bij mj-carstyling worden auto tuning en auto styling onderdelen aangeboden van verschillende merken. Hier volgt een verkorte lijst van merken waarvan onderdelen worden aangeboden:

  • Audi
  • BMW
  • Fiat
  • Jeep
  • Mercedes
  • Opel
  • Porsche
  • Toyota
  • Volvo

mj-carstyling verkoopt onder andere diverse tellerringen, spoilers, tellerplaten, booskijkers, bumpers en sideskirts. Als autoliefhebber heb ik natuurlijk eerst alle producten bekeken. Echter kwam ik voor auto tuning en auto styling onderdelen voor mijn Jeep. Op de website van mj-carstyling vind je ook de webshop. Hierbij heb je een keuzemenu en kun je direct naar de onderdelen voor jouw merk auto. Omdat mijn Jeep antiek en karakteristiek oogt, was ik op zoek naar een bijpassende tellerplaat. Bij mj-carstyling worden veel indigo tellerplaten verkocht. Zo ook voor mijn Jeep. Ik heb gekozen voor de Jeep Grand Cherokee ’95-’99 – Indiglo Tellerplaten. Een week later ben ik naar de loods geweest en heb ik ze samen met mijn vriend gemonteerd.

Bestellen bij mj-carstyling

mj-carstyling heeft een erg duidelijke website. In de webshop heb ik gefilterd op automerk (Jeep) en vervolgens direct besteld. Je kunt de gewenste auto tuning en auto styling onderdelen aanklikken en vervolgens belanden ze in je winkelmandje. Als je klikt op ‘afrekenen’ (rechtsboven in beeld) dan kom je terecht in je winkelmandje en kun je deze betalen. Mijn bestelling werd binnen drie werkdagen geleverd. Het pakket was goed verpakt zodat het niet beschadigd zou raken. Het ruime assortiment aan auto styling en auto tuning onderdelen, de voordelige prijs en de snelle levering maken dat ik mj-carstyling zeker zou aanraden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn