Op zoek naar een opslagruimte in Dordrecht?

Toen mijn man en ik een paar maanden geleden ons huis verkochten waren we ontzettend blij. Helaas hadden we nog geen nieuw huis gevonden, maar we wilden de koop toch doorzetten omdat we al lang blij waren dat we ons oude huis konden verkopen. Er zat dus niks anders op dan tijdelijk in een bed and breakfast te gaan wonen en onze spullen op te slaan in een opslagruimte in Dordrecht: easybox.nl. Easybox is een bedrijf dat opslagboxen verhuurt in veel verschillende maten. Ze zitten in veel verschillende steden, en hebben onder andere opslagruimte in Dordrecht, Arnhem, Noordwijk, Zeist, Roosendaal en Leiden. Op hun website vind je een volledig overzicht van alle steden waarin ze hun opslagruimtes aanbieden. Waar je ook woont in Nederland, en met welke reden je ook opslagruimte nodig hebt, er is altijd een opslagbox van Easybox bij jou in de buurt die voldoet aan jouw eisen.

Waarom opslagruimte in Dordrecht huren?

Wij hebben onze opslagruimte in Dordrecht gehuurd, omdat dit voor ons het meest dichtbij onze woning was. We wilden graag binnen Dordrecht verhuizen en dus al onze spullen in de buurt houden. Zo kunnen we als we eenmaal een nieuw droomhuis hebben gevonden eerst gaan klussen en verven etc. en vervolgens simpelweg al onze spullen uit de opslagruimte in Dordrecht halen, waar ze al die tijd netjes waren opgeslagen. Er kunnen veel redenen zijn waarom je een opslagbox nodig hebt, denk maar eens aan:
  • Tijdens een verhuizing, als je tijdelijk een andere woning betrekt
  • Als je gaat verbouwen en je spullen netjes wilt onderbrengen
  • Als je kleiner gaat wonen en teveel spullen hebt
  • Als je een verzamelaar bent die thuis zijn spullen niet meer kwijt kunt
Voor al bovenstaande redenen kun je een opslagruimte in Dordrecht of natuurlijke één van de andere steden van Easybox huren. Het maakt niet uit hoe lang je deze nodig hebt. Je huurt er namelijk al een opslagbox vanaf een periode van slechts 14 dagen. Dit kan handig zijn als je net een periode tijdens een verhuizing wilt overbruggen, bijvoorbeeld als je je oude huis al uit moet maar in het nieuwe nog moet klussen. Heb je simpelweg teveel spullen en wil je niks weggooien? Huur dan permanent een van de ruimtes van Easybox.

De verschillende opties van Easybox

Bij Easybox kun je opslagruimte in Dordrecht, Arnhem of Roosendaal huren, met elk formaat dat je maar wenst. Ze hebben hele kleine boxen, oftewel de XXS box van 1,2 m2 bij 3 meter hoogte, tot hun allergrootste XXL box van maar liefst 15 tot 18 m2. Hier past een volledige huisraad in. Alle ruimtes daartussenin variëren in grootte, naar wat voor formaat je ook op zoek bent, bij Easybox vind je een opslagruimte in Dordrecht of een andere stad die precies past bij jouw hoeveelheid spullen. Bovendien is er camerabewaking op het gehele terrein en zijn alle boxen overdekt en verwarmd. Je kunt dus zonder problemen kwetsbare spullen opslaan en hoeft je geen zorgen te maken dat ze gestolen worden of beschadigingen door bijvoorbeeld vocht of kou. Bij Easybox zijn al je spullen veilig!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn