Sluit geen hypotheek af voordat je gebruik hebt gemaakt van hypotheekadvies

Mocht je een huis willen kopen, dan moet je uiteraard een hypotheek afsluiten. Veel mensen gaan voor een hypotheek naar hun eigen bank en betalen in veel gevallen daardoor te veel. Bij een bank heb je immers maar 1 optie wat betreft de hypotheekverstrekker en dat is de bank zelf. Daardoor heeft een bank in principe een kleine monopolypositie. Toch kiezen veel mensen voor hun eigen bank, want dat voelt immers vertrouwd. Je hebt je rekening bij de bank, je bent wellicht al jaren klant en het is prettig om alles mooi onder 1 dak te hebben. Het kan ook best zo zijn dat de bank je een zeer voordelige hypotheek verstrekt, maar hoe voordelig deze werkelijk is weet je pas als je ook naar andere aanbieders kijkt. Vrijwel alles op deze wereld is relatief en dus wordt het voordeel pas duidelijk in een ruimere context. Een product van 10 euro lijkt misschien goedkoop, maar het wordt al snel heel duur als je ontdekt dat je hetzelfde product kunt kopen voor 5 euro. Je voelt je zelfs bestolen als je daar achter komt nadat je 10 euro hebt uitgegeven, terwijl je tijdens de aankoop nog dacht gebruik te maken van een aanbieding. Alleen met voldoende kennis kun je dus een realistische inschatting maken of iets goedkoop of duur is. Tevens kun je met de juiste kennis in huis dus ook veel betere keuzes maken, want je weet immers veel sneller wanneer je te maken hebt met een aanbieder die je een hele goede deal aanbiedt. Om deze reden is het van belang dat je niet zonder meer naar je bank gaat voor een hypotheek. Maak altijd eerst even gebruik van onafhankelijk hypotheekadvies. Dit hypotheekadvies kun je uiteraard niet bij de bank zelf inwinnen, want een bank die zelf een hypotheek wil verstrekken is alles behalve onafhankelijk. Voor onafhankelijk hypotheekadvies doe je er dan ook goed aan om een partij te benaderen die zelf geen hypotheken verstrekt, maar wel voor je kan kijken waar jij de goedkoopste aanbieder kunt vinden. Het is voor een hypotheekadvies dan ook belangrijk dat de adviseur kijkt naar zoveel mogelijk hypotheekaanbieders. Als je immers slechts 5 van de 10 met elkaar vergelijkt, dan weet je alleen dat je de goedkoopste van die 5 te pakken hebt. Maar dat wil niet zeggen dat er niet een betere deal te vinden is bij 1 van die andere 5 hypotheekaanbieder die je niet hebt meegenomen in je vergelijking. Voor een zo compleet mogelijk hypotheekadvies ben je daarom bij Van Bruggen Adviesgroep aan het juiste adres.

Snel een deskundig hypotheekadvies via Van Bruggen Adviesgroep

Het is bij elke soort van advies belangrijk dat de adviseur kijkt naar jou persoonlijke situatie. Je wilt immers advies op maat en niet één of ander algemeen advies dat zo globaal is dat je er niets mee kunt voor je eigen specifieke situatie. Daarom kijkt men bij Van Bruggen Adviesgroep altijd naar jouw eigen persoonlijke situatie. Men baseert het hypotheekadvies dan ook op jouw verhaal. Of je nu een starter bent en voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten of als je gaat verhuizen en ervaren bent op het gebied van hypotheken, je zult altijd een passend hypotheekadvies ontvangen.

Enkele voordelen van Van Bruggen Adviesgroep op een rijtje

Op de site van vanbruggen.nl vind je meteen ook een lijstje met de belangrijkste voordelen van Van Bruggen Adviesgroep. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Ruim 60 vestigingen in Nederland
  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
  • Eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn