Verstraler voor auto maakt 24/7 economie mogelijk

Op het moment dat we begonnen met het aanbieden van onze diensten op het gebied van vervoer van goederen en diensten, hadden we niet gedacht dat we zo snel zouden groeien. Het was de bedoeling ook niet. Onze markt zou de Nederlandse markt worden. We hebben dit idee nooit bewust laten schieten, het is gefaseerd verlopen waardoor we nooit op tijd aan de rem hebben kunnen trekken. Begrijp me niet verkeerd, we zijn erg blij dat we nu ritten naar

  • Zweden
  • Finland
  • Estland
  • Litouwen
  • Duitsland
  • Polen

hebben, maar het was niet het idee. We hebben daardoor ook veel aanpassingen moeten doen aan de voertuigen die we gebruiken. Die moeten immers voldoen aan alle eisen wanneer zij gebruikt worden in een ander land. Toen we hiermee klaar waren, kregen we te horen dat onze chauffeurs niet tevreden waren. Vooral de bestelwagens die langere afstanden moesten rijden, hadden te weinig licht om in de avonden en nachten te rijden. Daarom besloten we te kijken naar een verstraler voor elke auto. Een prijzig geintje, maar op die manier weet je wel zeker dat alle mensen die voor je werken weer gelukkig worden en hun werk kunnen doen.

Verstraler auto direct bestellen en ophalen

We moeten er wel bij zeggen dat we verrekte haast hadden. Alle wagens stonden een dag op de zaak en na het weekend moesten alle auto’s de weg op, vooral met langere afstanden voor de boeg. Die haast zorgde ervoor dat veel aanbieders geen interesse hadden omdat zij niet konden leveren. We hadden de monteur echter al klaarstaan, dus moest er een oplossing komen. De gein is dat de monteur zelf wel een aanbieder wist, Werken Bij Licht (werkenbijlicht.nl). Hij belde de eigenaar en die had inderdaad nog wel het een en ander op schap liggen. Nog geen twee minuten later zat ik samen met de monteur in de auto naar Borne. Nog nooit van Borne gehoord, maar goed: de verstraler voor elke auto was belangrijker dan mijn eigen planning. Een uurtje later waren we in Borne en zag ik elke mogelijke verstraler voor de auto liggen. De eigenaar heeft ons enorm goed geholpen, waardoor we binnen korte tijd wisten wat we moesten hebben en het lag al in de auto ook. Een kopje koffie later was de deal rond, konden we terug naar de zaak en kon de monteur een dag lang een verstraler op elke auto zetten.

Beter zicht, meer gedaan krijgen

Onze chauffeurs waren heel erg blij toen zij maandag op de zaak kwamen en hun ritten én auto’s zagen. De verstraler op elke auto werd direct geprobeerd door de mensen en er werd tevreden geknikt. In de 24 uur hierop kregen we van elke chauffeur een foto of een bericht met hoe geweldig de verstraler voor de auto werkte. En eerlijk gezegd schrokken we een beetje. Verlaten landwegen in Duitsland, omgevingen met alleen maar hoge bomen in Zweden en lange tunnels zonder zicht in Estland. We begrepen ineens dat we veel eerder op zoek hadden moeten gaan naar een verstraler voor de auto zodat onze chauffeurs veilig en vertrouwd de weg op kunnen. We willen graag een 24/7 economie, maar dan moeten we er wel voor zorgen dat de mensen die dit voor ons mogelijk maken ook daadwerkelijk uitgerust worden met wat zij hiervoor nodig hebben. De verstraler voor de auto en internationale zakenpassen maakte het voor onze mensen mogelijk en makkelijk om aan het werk te gaan – en het liet ook direct merken dat we luisteren naar hun feedback.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn