Waar kun je een webshop laten maken?

Heb jij plannen voor een eigen webshop maar weet je niet zo goed hoe en waar je moet starten? Het allerbelangrijkste is natuurlijk die webshop laten maken, de rest volgt namelijk vanzelf. De website waar je je producten op gaat verkopen gaat de basis van je onderneming zijn, en daar moet je dus mee knallen. Je kunt daarvoor het beste aankloppen bij de professionals van Monkey Vision. Zij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van webshops, en weten precies hoe ze deze kunnen doen passen bij jouw assortiment. Je kunt bij hen namelijk een webshop laten maken, maar ze ook de vormgeving laten verzorgen. Je zult immers ook een logo en een huisstijl nodig hebben. Deze zijn een vast onderdeel van je webshop, en dus belangrijk voor de uitstraling van je website. Bij Monkey Vision werken niet alleen websitebouwers maar ook vormgevers, dus ze kunnen je prima helpen met de huisstijl van je shop. 

Wat kost een webshop laten maken?

Het is lastig te zeggen wat het precies kost om een webshop te laten maken. Dit is namelijk afhankelijk van heel veel factoren. Je moet zelf beslissen hoe uitgebreid je shop moet worden, en aan de hand daarvan zul je van deze webshop-bouwers een offerte op maat krijgen. Hoeveel geld je kwijt gaat zijn is onder andere afhankelijk van hoeveel extra features je wilt gaan gebruiken, zoals:

  • Een chatfunctie op je website
  • De mogelijkheid tot het achterlaten van reviews
  • Een one-page-checkout
  • Hoeveel betaalmogelijkheden je wilt aanbieden

Hoe meer van dit soort features je wilt gaan gebruiken, hoe meer tijd het kost om je webshop te laten maken. En aangezien je een developer per uur moet betalen wordt het steeds duurder als je een uitgebreidere site wilt hebben. Een normale website laten bouwen is bijvoorbeeld veel minder duur. Dit komt doordat als je geen webshopfunctie nodig hebt er veel minder ingewikkelde features geïmplementeerd hoeven te worden. Als je wilt gaan bloggen ben je al wat duurder uit, en als je echt een webshop wilt openen dan betaal je in de meeste gevallen het meest. Hoe dan ook heb je die website toch nodig, en kun je een webshop laten maken echt het beste aan een professional overlaten. 

Een nieuwe website: Goedkoop is duurkoop

Als je via via iemand kent die jouw webshop wel even voor je kan bouwen dan loop je het risico dat deze helemaal niet goed vindbaar is in google, en dat is vreselijk zonde. Je wilt namelijk wel zoveel mogelijk klanten trekken, en dat doe je aan de hand van SEO. Als je website door een professional is gebouwd dan is deze slim en logisch ingericht, en snapt google precies wat je aanbiedt. Er moet namelijk een duidelijke structuur in zitten, anders snappen zoekmachines er niks van en wordt je dus ook niet gevonden. Aangezien je online wilt verkopen moet je dus echt niet willen besparen op je webshop. Dit is de basis van je gehele bedrijf, en deze moet absoluut goed werken. Gelukkig weet je nu dat je daarvoor bij Monkey Vision kunt aankloppen. Met hun jarenlange ervaring creëren zij voor jou een webshop die razendsnel werkt, plus goed vindbaar is in google. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn