Waarom zou je een magento webshop laten maken?

Er zijn tegenwoordig best veel platforms waarmee je webshops kunt bouwen, maar een magento webshop steekt daar qua functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid toch echt met kop en schouders bovenuit. Deze kun je laten maken bij Creative CT, waar ze gespecialiseerd zijn in Magento websites en webshops. Er zijn heel veel redenen waarom je zou moeten kiezen voor een magento webshop, waarvan deze de belangrijkste zijn:

  • Hij is heel makkelijk in gebruik
  • Je kunt er zelf producten in toevoegen en wijzigen
  • Je kunt er kortingscodes in aanmaken
  • Je kunt er een one page checkout mee aanbieden
  • Je webshop wordt volledig responsive

Het laatste punt wil zeggen dat het uiterlijk en de opmaak van je webshop verandert aan de hand van het device dat de bezoeker ervan gebruikt. Als diegene je shop bijvoorbeeld op een normale computer of laptop bekijkt ziet deze de originele versie van de site. Als diegene je Magento webshop echter op een tablet of een telefoon bekijkt dan verandert te opmaak, komen beelden die normaal naast elkaar staan onder elkaar te staan en worden sommige stukken tekst groter weergegeven. Dit is heel erg gebruiksvriendelijk en eigenlijk niet meer weg te denken in de wereld van websites en webshops. Iedere klant verwacht immers dat jouw webshop op mobiel goed werkt, want mensen zitten nu eenmaal de hele dag op hun telefoon te surfen en online te shoppen. Als jij voor een Magento shop kiest die je laat bouwen door de developers van Creative CT zit je sowieso goed. Al hun websites en webshop worden volledig responsive gemaakt en zijn dus op elk device goed leesbaar en overzichtelijk. 

Magento 1 of Magento 2 webshop?

Als je besloten hebt voor een Magento webshop te kiezen moet je nog beslissen of je voor Magento 1 of Magento 2 wilt gaan. Bij Creative CT raden ze je altijd aan om voor de nieuwste versie te kiezen, oftewel Magento 2. Deze is namelijk op veel vlakken verbeterd ten opzichte van de eerste versie, en daarmee profiteer je dus optimaal van dit populaire webshop platform. Een Magento 2 webshop biedt je super veel mogelijkheden qua design en dus qua maatwerk, en heeft een nog veel betere snelheid en veiligheid dan zijn vroegere versie. Bovendien kun je er allerlei extensies aan toevoegen. Denk maar eens aan een klantenservice, chatfunctie, fulfillment optie of accountant implementatie. Zeker als je deze shop laat bouwen door een professional profiteer je optimaal van al deze functies, en worden ze op de juiste wijze geïmplementeerd.

Een zoekmachinevriendelijke webshop laten bouwen

Als je voor een Magento webshop kiest krijg je naast alle eerdergenoemde opties en functionaliteiten ook automatisch een hele zoekmachinevriendelijke website. Dit wil zeggen dat de website heel logisch is ingericht, dat hij mooie url’s heeft en google er dus heel gemakkelijk de benodigde informatie kan vinden. Website die zo slim zijn ingedeeld worden door google beter beoordeeld en komen dus hoger in de ranking uit als mensen zoeken naar iets wat jij aanbiedt. Een zoekmachinevriendelijke Magento webshop is beter vindbaar, en dus sta je daarmee in feite al meteen vanaf de start met 1-0 voor op je concurrenten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn