Welke houten kapschuur past bij jou?

Een houten kapschuur kan voor bijna iedere woning een perfecte aanvulling zijn! Je kunt een dergelijke schuur op zoveel verschillende manieren inzetten, het kan zoveel functies hebben, dat het eigenlijk voor iedereen geschikt is. Of je nu een plek wilt hebben om overdekt buiten te kunnen zitten, een berging nodig hebt voor je spullen of een hobbyruimte, het kan met een houten kapschuur allemaal gerealiseerd worden! Bij Outdoor Island bieden ze diverse opties, waardoor ze ook voor jou het perfecte exemplaar hebben.

Veel toepassingen

Zoals gezegd kun je een houten kapschuur van Outdoor Island op veel verschillende manieren gebruiken en dat heeft te maken met de vele modellen die zij kunnen leveren. Zo kan de schuur helemaal afgesloten zijn met alleen een deur erin, wat het bijvoorbeeld heel geschikt maakt als berging of als garage. Maar ook als hobbyruimte of ‘mancave’. Maar er zijn ook andere opties, de houten kapschuur kan bijvoorbeeld ook gedeeltelijk opengewerkt zijn, waardoor je het kunt gebruiken als overdekt terras. Ideaal voor al die dagen in Nederland dat het warm genoeg is om buiten te zitten, maar regen of wind roet in het eten gooit. Een derde variant is de optie waarbij een gedeelte afgesloten is en een gedeelte open. Je kunt dit bijvoorbeeld combineren als berging en carport, maar ook als overdekt terras en berging of overdekt terras en tuinhuisje. Er zijn dus echt heel veel mogelijkheden! Dat komt ook doordat je bij Outdoor Island heel veel zelf kunt bepalen. Zij bieden standaard bouwpakketten aan in een aantal varianten, te weten:

  • prestige
  • modulair
  • de stee

Maar daarnaast bieden ze ook veel losse onderdelen. Hiermee kun jij de houten kapschuur helemaal naar jouw wens maken en er je eigen draai aan geven. Dit maakt ze ook helemaal uniek en ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Meer dan houten kapschuur

Wat kun je nu allemaal zelf bepalen? Denk dan aan de afmetingen, maar ook aan de hoeveelheid deuren en ramen die in de schuur komen. Of kies bijvoorbeeld voor een schuifwand van glas, dat geeft ook meteen een heel andere stijl. De houten kapschuur pakketten van Outdoor Island zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar, ook dat aspect kun je dus personaliseren. Alle schuren die zij leveren zijn van hout en hebben een robuuste uitstraling. Uiteraard is de kwaliteit hoog, zodat je er jaren plezier van hebt. Maar een houten kapschuur is niet het enige waarvoor je bij deze zaak terecht kunt, zij bieden veel meer andere buitenproducten aan. Je kunt dan denken aan speeltoestellen en schommels voor de kinderen, zo kun je van jouw tuin een ware speelplaats voor ze maken. Vergeet daarbij dan ook niet om meteen een valdempende ondergrond erbij te bestellen, dat maakt het spelen een stuk veiliger. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor trampolines, picknicktafels en diverse soorten buitenverblijven. En ook de onderhoudsproducten voor al deze artikelen kun je bij hen vinden. Of je nu dus op zoek bent naar een unieke houten kapschuur die helemaal naar jouw wens is of dat je een ander buitenproduct zoekt, neem zeker eens een kijkje bij Outdoor Island!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn