Werkt u al met een goede medewerkerstevredenheids tool?

Wij hebben een heel groot bedrijf en wanneer wij groei willen verwezenlijken, moeten wij niet alleen maar kijken naar de mogelijkheden om meer klanten binnen te halen, maar ook naar de sfeer binnen ons bedrijf. Wij werken met teams en als de sfeer in zo’n team niet goed is, kan dat ten koste gaan van de productiviteit. Bovendien vinden wij het ook gewoon belangrijk dat wanneer mensen besluiten om voor ons te gaan werken, wij zorgen dat wij hen een fijne werkplek aanbieden. Wij hebben daarom altijd gewerkt met gesprekken die wij ieder half jaar voerden. Wij hebben gemerkt dat dit op een gegeven moment geen zoden meer aan de dijk zette. Mensen vertelden niet wat er op hun hart lag en daardoor ging dit ten koste van de sfeer binnen het bedrijf. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij de sfeer konden verbeteren en wij zijn toen met de mensen van solkie.nl in zee gegaan. Deze mensen konden ons helpen aan de hand van een medewerkerstevredenheids tool. Ik kan u zeggen dat wij achteraf gezien, vele jaren eerder met een medewerkerstevredenheids tool hadden moeten gaan werken want wanneer je een goede medewerkerstevredenheids tool hebt, kun je daar heel goede veranderingen mee teweeg brengen. Het verschil tussen een simpel gesprekje tussen een manager en een werknemer en een medewerkerstevredenheids tool aan de andere kant, is dat je in het tweede geval zorgt dat je veel meer te weten komt over de sfeer binnen een bedrijf. Wij hebben de medewerkerstevredenheids tool in gebruik genomen en daardoor kan iedereen elkaar beoordelen. Dat kan soms heel confronterend zijn, maar het leidt er wel toe dat je veel meer inzicht krijgt in wat er eigenlijk binnen je bedrijf speelt. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om de sfeer te verbeteren binnen ons bedrijf en dat kan heel goed gedaan worden aan de hand van de informatie die je met deze medewerkerstevredenheids tool kunt vergaren. Ik ben daarom ook heel tevreden over het feit dat wij met solkie.nl zijn gaan samenwerken. Kijk daarom ook een keer op de site van dit bedrijf wanneer u ook met de medewerkerstevredenheids tool zou willen werken. 

Deze medewerkerstevredenheids tool geeft ons heel goede inzichten 

Wij hebben gemerkt dat sinds wij met de medewerkerstevredenheids tool van solkie werken, wij heel veel meer inzicht krijgen in de processen binnen ons bedrijf. Wij kunnen knelpunten eenvoudiger opsporen en vervolgens ook aanpakken. Wij zijn daarom ook heel tevreden over deze medewerkerstevredenheids tool en wij kunnen iedereen aanraden om een keer naar solkie.nl te surfen wanneer u ook graag iets aan de sfeer binnen uw bedrijf wilt doen. 

Wij hopen nog lang met solkie te kunnen blijven werken

Wij merken dat wij dankzij de medewerkerstevredenheids tool weer grip hebben op de sfeer binnen ons bedrijf en daar plukt iedereen binnen ons bedrijf de vruchten van. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over deze tool
  • Wij hebben weer grip op wat er binnen ons bedrijf speelt
  • Wij merken dat wij ons bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen dankzij solkie

Kijk ook nog even op de site van solkie voor meer informatie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn