Wilt u een assertiviteitstraining volgen?

Ik merk dat ik het niet altijd eenvoudig vind om aan te geven waar mijn grenzen liggen. Dat is niet altijd handig want in mijn vakgebied wordt altijd heel veel van je gevraagd en dat leidt er regelmatig toe dat mensen met een burn out thuis komen te zitten. Dat wil ik graag voorkomen en omdat ik weet dat mijn familie erg vatbaar is voor dergelijke problematiek, heb ik gekeken wat ik kon doen om mijzelf te beschermen tegen een overload aan werk. Ik heb toen besloten dat ik graag een assertiviteitstraining wilde gaan volgen. Wanneer ik namelijk een goede assertiviteitstraining kon volgen, zou ik hopelijk kunnen leren hoe ik mijn grenzen beter kon bewaken en ook hoe ik meer uit mijzelf zou kunnen halen wanneer het ging om voor mijzelf opkomen. Ik had geen zin om heel lang een assertiviteitstraining te volgen omdat ik het vooral uit voorzorg wilde doen en niet omdat ik het idee had dat ik al heel vaak over mij heen heb laten lopen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede assertiviteitstraining zou kunnen volgen. Ik heb toen gezien dat je niet bang hoeft te zijn dat je niet ergens een assertiviteitstraining kunt volgen. Als je namelijk even op het internet kijkt, dan zie je dat je mogelijkheden te over hebt wanneer je een assertiviteitstraining wilt volgen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren en ik heb uiteindelijk besloten dat wanneer je voor een goede assertiviteitstraining gaat, je het beste met de mensen van assertief.nl in zee kunt gaan. Deze mensen hebben een heel goede eendaagse assertiviteitstraining aangeboden en ik heb op de site al heel veel interessante informatie over deze assertiviteitstraining gelezen. Ik wilde daarom graag een keer met deze mensen in gesprek om te horen wat ik tijdens deze assertiviteitstraining precies aan mijzelf zou kunnen verbeteren. Ik heb toen een aardige medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren. Toen was het voor mij meteen duidelijk dat ik hier graag een assertiviteitstraining wilde volgen. 

Deze assertiviteitstraining heeft mij heel goed gedaan 

Wat ik prettig vond aan deze assertiviteitstraining is dat je heel goede oefeningen krijgt en dat je tijdens de assertiviteitstraining ook heel nuttige opmerkingen te horen krijgt. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je heel veel inzichten opdoet. Omdat je ook meteen kunt oefenen zie je ook wat het effect is van voor jezelf opkomen. Als je namelijk niet je grenzen aangeeft, gaat men over je heen lopen en dat is heel vermoeiend en dan raak je op een gegeven moment gewoon op. Dankzij deze assertiviteitstraining kon ik nu zorgen dat ik hier niet meer meer bang voor hoef te zijn omdat ik nu kan zeggen wanneer het mij te veel is geworden. 

Ik ben zeer tevreden over deze training              

Mocht u ook graag een assertiviteitstraining willen volgen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar assertief.nl te surfen 
  • Te bekijken welke optie voor u het beste is 
  • U vandaag nog op te geven voor een training 

Ik hoop dat u veel aan uw training zult hebben. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn