Wilt u een bedrijfsruimte huren in Hengelo?

Hallo allemaal! Vandaag wil ik graag het verhaal met jullie delen over hoe ik de, voor mij, ideale bedrijfsruimte in Hengelo ben gaan huren voor mijn communicatiebedrijfje. Via de website debedrijfsmakelaar kunt u de perfecte bedrijfsruimte in Hengelo hurenMijn zoektocht naar een bedrijfsruimte begon toen ik merkte dat het werken vanuit huis niet meer heel erg ideaal was, nu mijn bedrijf steeds harder aan het groeien was en ik personeel moest gaan aannemen omdat het werk teveel werd om in mijn eentje te doen. Ook leek het mij fijner om werk en privé meer gescheiden te houden door niet meer vanuit huis te werken. Daarnaast was de situatie ook niet erg praktisch, aangezien mijn zoon van vijf en dochter van acht het kantoor in en uit liepen. Kortom, het was tijd dat ik een bedrijfsruimte in Hengelo ging huren. 

Waarom debedrijfsmakelaar.nl om een bedrijfsruimte in Hengelo te huren?

Het aanbod op de website is erg groot, waardoor ik gelijk een goed beeld kreeg van het huidige aanbod aan bedrijfsruimtes in Hengelo die verhuurd kunnen worden. Voor mijn bedrijfje was ik opzoek naar een niet al te grote ruimte, die centraal in Hengelo gelegen is. Al snel raakte ik in contact met een werknemer van de bedrijfsmakelaar.nl die mij ervan verzekerde dat ik de perfecte bedrijfsruimte in Hengelo zal gaan huren. Na enig contact met de werknemer van debedrijfsmakelaar.nl waarbij ik mijn wensen heb doorgegeven, kreeg ik al snel een aantal voorstellen in mijn mailbox. De datum voor  de bezichtigingen was ook snel gepland en ik kon dan ook niet wachten totdat ik de bedrijfsruimtes kon gaan bekijken. Tijdens de bezichtigingen werd ik gelijk verliefd op de bedrijfsruimte waar tegenwoordig mijn bedrijf in gevestigd is! Een mooie ruimte met veel licht, gelegen dichtbij het centraal station in Hengelo. 

De voordelen van debedrijfsmakelaar.nl

Inmiddels huur ik vanaf februari de bedrijfsruimte in Hengelo. De tijd voorafgaand aan het huren van de bedrijfsruimte heb ik als erg prettig ervaren, doordat de medewerkers van het makelaarsbedrijf mij erg prettig hebben geholpen. Ook hebben de medewerkers veel kennis en gaan zij opzoek naar de bedrijfsruimte die echt bij jou en jouw bedrijf past. Inmiddels huur ik dus al een tijdje een bedrijfsruimte in Hengelo, en ik ben nog steeds erg te spreken over de service van debedrijfsmakelaar.nl. Het contact is erg goed, indien er iets mis is met de bedrijfsruimte communiceren zij dit met de eigenaar van het pand. Ook regelen zij het onderhoud. 

Al met al ben ik zeer tevreden over de diensten van de bedrijfsmakelaar.nl en ik ben er dan ook vanuit dat u hiermee de ideale bedrijfsruimte in Hengelo gaat huren!  Graag noem ik de voordelen nog even puntsgewijs voor jullie op:

  • Ervaren medewerkers 
  • Klantvriendelijkheid
  • Goede service
  • Overzichtelijke website met veel aanbod

Kortom, door debedrijfsmakelaar.nl zit ik inmiddels al een aantal maanden op de perfecte locatie met mijn groeiende bedrijf. Ik ben hier erg gelukkig mee en kan deze makelaar dan ook zeker aanraden. Hopelijk gaan jullie net zoals ik de perfecte bedrijfsruimte in Hengelo huren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn