Zoek je advocaten in Amsterdam?

Hoewel je hoopt dat het niet gebeurt, komt bijna iedereen in zijn of haar leven wel in een situatie terecht waar juridisch advies of juridische bijstand vereist is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een conflict met je huisbaas of op je werk, een echtscheiding of een uit de hand gelopen burenruzie. Voor dat soort hulp wendt je je tot advocaten. Amsterdam, de grootste en drukste stad van Nederland, kent natuurlijk een heel leger aan advocaten. Het zal dan ook niet moeilijk zijn om daar een advocaat of jurist te vinden die je bij kan staan. Een belangrijkere vraag is echter of je uit al die advocaten in Amsterdam degene weet te vinden die je het best kan helpen. De eerste is immers lang niet altijd de beste. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je te richten tot iemand die is gespecialiseerd in het soort probleem dat je met rechtsbijstand op wilt lossen. Daarom is het goed je te richten tot breed gespecialiseerde advocatenkantoren, waar altijd wel een specialist aanwezig is die jouw belangen het best kan behartigen in de rechtszaal en daarbuiten.

Breed gespecialiseerde advocaten in Amsterdam

Een advocatenkantoor dat zeer breed gespecialiseerd is omdat ze vele divers gespecialiseerde advocaten in huis hebben is Witlox Snijders Advocaten in Amsterdam. De Witlox Snijders advocaten in Amsterdam hebben ieder ruime ervaring in hun respectievelijke vakgebieden. Ze zijn dan ook uitstekend in staat om je in bijna elke denkbare juridische kwestie bij te staan. Specialisaties bij Witlox Snijders advocaten in Amsterdam zijn onder andere:

 • Strafrecht
 • Contractenrecht
 • Arbeidsrecht
 • Jeugdrecht
 • Familierecht
 • Letselschade
 • Bestuursrecht
 • Vreemdelingenrecht

Op de website van Witlox Snijders Advocaten – te weten www.wsadvocaten.nl – vind je verdere toelichting op wat deze specialisaties precies inhouden. Veel advocaten bij Witlox Snijders beschikken over meerdere specialisaties. Zo is mr. Maarten Witlox naast strafrechtspecialist ook advocaat verbintenissenrecht en letselschade. Zijn partner mr. Paul Snijders, daarentegen, staat je bij op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ontslagrecht. In totaal bestaat het team bij Witlox Snijders Advocaten in Amsterdam uit vijf advocaten die samen de het brede scala aan specialisaties representeren bij Witlox Snijders Advocaten. Amsterdam beschikt natuurlijk over ongelooflijk veel advocatenbureaus. Witlox Snijders Advocaten biedt echter niet alleen vele juridische specialisaties, maar met een kantoor aan de Keizersgracht ook een uiterst centrale ligging, zodat ze voor iedereen in Amsterdam en omstreken uitstekend bereikbaar zijn.

Tarieven, informatie & juridisch nieuws

Witlox Snijders Advocaten te Amsterdam hanteert zere redelijke prijzen. Er kan worden gewerkt met uurtarieven, maar er kan ook een algehele prijsafspraak worden gemaakt voor de te behandelen zaak. Bovendien kun je bij Witlox Snijders Advocaten een abonnement afsluiten: je betaalt dan een maandelijks bedrag, ongeacht het aantal of de aard van de zaken die je inbrengt. Beschouw het als een persoonlijk soort rechtsbijstandsverzekering, waarbij je zelf al je advocaten in Amsterdam hebt uitgekozen. Mocht je meer informatie willen over verschillende juridische zaken, dan kun je op je gemak een keer de website bekijken van Witlox Snijders Advocaten. Ze leggen er bijvoorbeeld uit wat het verschil is tussen juristen en advocaten, wat er allemaal voor nodig is om advocaat te worden, en wat ieders specialisaties inhouden. Bovendien houden ze allerlei lokaal en nationaal nieuws omtrent juridische kwesties bij, zoals:

 • De gronden voor het afwijzen van een visumaanvraag
 • Of je recht hebt op een ontslagvergoeding bij het verzwijgen van een nieuwe baan
 • Geen salaris voor personeel buitenlandse ambassade ondanks vonnis

Ben je geïnteresseerd in juridische zaken, maar weet je niet goed waar je met je interesse terechtkan, dan vormt de website van Witlox Snijders Advocaten hiervoor een uitstekend uitgangspunt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn