Zoekt u een goede autospuiterij in Hengelo?

Wij hebben nog niet zo heel lang geleden een andere auto gekocht. Deze konden wij voor een heel zacht prijsje overnemen omdat er namelijk een grote kras in de lak van de wagen zat. Wij vonden dat niet zo erg want wij wisten dat wanneer wij de wagen eenmaal zouden laten overspuiten, wij de wagen voor heel veel meer geld zouden kunnen verkopen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij onze nieuwe aankoop wilden laten overspuiten. Wij hebben gezocht naar een goede autospuiterij in Hengelo. Wij wonen namelijk in deze plaats en vandaar dat het voor ons ook wel zo logisch was om met een autospuiterij in Hengelo te gaan werken. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij het beste een keer naar de site van autoschadenijland.nl konden gaan kijken. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden en wij wilden daarom graag een keer met deze autospuiterij in Hengelo in contact komen. Wij hebben toen gezien dat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden en dus stond ons niets meer in de weg om met deze autospuiterij in Hengelo in zee te gaan. Wij hebben onze auto naar deze autospuiterij in Hengelo gebracht en wij kregen toen te horen dat men ons heel snel van dienst kon zijn. Dat was prettig om te horen want wij konden het geld wel gebruiken, dus hoe sneller deze autospuiterij in Hengelo ons van dienst kon zijn, hoe beter het voor ons was. Wij hebben de wagen daarom achtergelaten bij deze autospuiterij in Hengelo en wij hebben toen te horen gekregen dat zij er alles aan zouden doen om de wagen binnen een paar dagen klaar te hebben. Dat was heel prettig om te merken en het was inderdaad zo dat wij na een paar dagen weer werden opgebeld met het bericht dat de wagen helemaal klaar was. Dat was heel prettig om te horen en wij hebben de wagen daarom meteen weer opgehaald. Wij zagen dat deze autospuiterij in Hengelo de wagen heel mooi had gemaakt. 

Deze autospuiterij in Hengelo leverde vakwerk

Wij vonden dat onze auto er echt weer als nieuw uitzag toen wij hem kwamen halen bij deze autospuiterij in Hengelo. Wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij onze wagen hier hebben gebracht. De service was heel erg goed en de kwaliteit van het werk was heel erg hoog. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Wij raden daarom iedereen dit bedrijf sterk aan want hier kunt u kwaliteit verwachten. 

Onze auto ziet er weer als nieuw uit

Wij hebben onze auto inmiddels voor een heel goede prijs kunnen verkopen. De biedingen stroomden binnen toen wij de wagen eenmaal op het internet te koop hadden aangeboden. Kortom:

  • Dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen 
  • Wij hoefden niet veel voor dit vakwerk te betalen 
  • Onze auto zag er weer als nieuw uit

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook een keer op hun site autoschadenijland.nl. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn