Abraham pop huren

Sarah of Abraham pop huren. GRATIS bezorgd en retour. - sarahabrahamexpress.nl

Als je vader, partner of vriend vijftig wordt, dan is dat natuurlijk reden voor het geven van een feestje! Het is een mijlpaal die bereikt wordt en daar wil je natuurlijk graag wat extra aandacht aan geven. Een Abraham pop huren is dan zeker een goed idee. In het verleden was het behalen van deze leeftijd echt een punt, mensen werden eerst immers niet zo oud en wie dat wel redde werd Abraham genoemd, verwijzend naar de Bijbelse figuur die een hoge leeftijd behaalde. Nu is het tegenwoordig natuurlijk niet meer heel bijzonder om de vijftig te halen, maar het blijft een mijlpaal waarbij een Abraham pop huren zeker leuk is. Ondanks dat het misschien niet meer heel bijzonder is om ouder te worden, blijft het natuurlijk een zegen dat je dit mag halen. Je wilt dit graag vieren met familie en vrienden en velen zullen dan ook zeker een groter feest geven dan tijdens andere verjaardagen. En daar past een Abraham pop huren heel goed bij.

Abraham pop huren maakt het feest compleet

Natuurlijk weten bekenden vaak wel wanneer iemand jarig is en vaak weten ze ook nog wel welke leeftijd deze persoon bereikt heeft. Maar op het moment dat iemand vijftig wordt, wil je natuurlijk dat iedereen te weten komt dat deze heuglijke mijlpaal bereikt is. Door te kiezen voor een Abraham pop huren, kun je ervoor zorgen dat echt iedereen weet dat jouw man, vriend, broer of partner die dag zou oud is geworden! Door de pop in de tuin te zetten, zal iedereen die langs komt rijden, lopen of fietsen van dit heuglijke feit op de hoogte gesteld worden. Niemand kan er meer omheen! Dit zal zeker voor veel leuke reacties zorgen en dat maakt een Abraham pop huren ook zo ontzettend leuk. Voorbijgangers zullen spontaan felicitaties gaan roepen naar de jarige of toeteren. Dit zal de hele dag een bijzonder tintje geven, het zal het echt anders maken dan andere verjaardagen! En dat is natuurlijk ook precies de bedoeling, dat is precies het effect dat je er mee wilt bereiken. Iedere jarige zal het zeker waarderen als je dit voor hem regelt en velen zullen zelfs teleurgesteld zijn als zij geen pop in de tuin aantreffen op hun vijftigste verjaardag. Bekijk daarom zeker de mogelijkheden voor een Abraham pop huren en verras de jarige!

Vele mogelijkheden

In het verleden kon je eigenlijk maar één soort Abraham pop huren, een grijsaard met een stok en wat ouderwetse kleding aan. Tegenwoordig is het aanbod echter veel groter, meer in lijn met de grote verschillen die er tussen vijftigjarigen bestaan. Vooral als je kiest voor SarahAbrahamExpress.nl kun je kiezen uit verschillende modellen, namelijk:

  • traditioneel
  • met bierpul in de hand
  • naakt in bierton
  • Hippie
  • Gekkie
  • met een donkere huidskleur

Er zijn dus echt verschillende mogelijkheden wat betreft het uiterlijk van deze poppen, waardoor je bij hen zeker een Abraham pop huren kunt die helemaal past bij jullie jarige. De genoemde modellen zijn allemaal dan anders in uiterlijk, ze zijn wel allemaal ongeveer even groot, namelijk zo’n 3,5 tot 4 meter hoog. Het is dus belangrijk dat je van tevoren een plek uitzoekt die hier ruim genoeg voor is. Opblazen van deze poppen kan gelukkig helemaal automatisch, dat gaat gewoon met een pomp die op stroom werkt. Bij SarahAbrahamExpress.nl kun je meteen kabelhaspels erbij huren, zodat je zeker weet dat je stroom hebt op de plek waar jullie de opblaaspop neer willen zetten. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn