B&b Arnhem

Er even lekker tussen uit? Kies dan eens voor een b&b in Arnhem! Iedereen heeft wel eens behoefte aan even een weekendje weg, aan even de boel de boel laten. Gewoon even wat tijd voor jezelf en geen dingen moeten, maar gewoon doen waar je zin in hebt. Het handigste is om voor een dergelijk weekendje weg te kiezen voor een verblijf in Nederland, dan heb je in ieder geval niet te maken met een lange reistijd. Het is immers zonde om je schaarse vrije uren te besteden aan in de auto zitten. Als je verblijft in een b&b te Arnhem, dan hoef je in ieder geval al nooit lang te rijden voordat je vanaf je huis op de plek van bestemming bent gekomen en dat is zeker een voordeel! Bovendien, er valt ook in eigen land nog genoeg te ontdekken! Waarom helemaal ver weg reizen, wat veel invloed heeft op het milieu en wat hoge kosten met zich meebrengt, als je ook dichtbij huis kunt blijven en daar kunt genieten van rust en een mooie omgeving? Een b&b in Arnhem is daarom echt een goede keus!

Omgeving van b&b Arnhem

Het leuke van een verblijf in een b&b te Arnhem, is dat zowel de stad als de directe omgeving veel moois te bieden heeft! In de stad zelf heb je natuurlijk alles bij de hand wat je verwacht van een grotere plaats in Nederland. Je kunt er uitstekend winkelen en je hebt er verschillende mogelijkheden op het gebied van cultuur. Je kunt een filmpje pakken of naar een museum gaan, of wat dacht je van een bezoekje aan de dierentuin? Ook uit eten kun je er prima, er zijn vele restaurants waar je uit kunt kiezen. Tegelijkertijd is het zo dat je vanuit een b&b in Arnhem ook zo in de natuur bent. Direct buiten de stad kun je al genieten van prachtig natuurschoon, waar je heerlijke wandeltochten en fietstochten kunt maken. Met andere woorden, wat jij ook maar graag wilt doen tijdens een weekendje weg, het kan op deze plek in Nederland eigenlijk allemaal! Dat maakt dit echt tot een uitstekende keus voor wie er echt even helemaal tussenuit wil! Daarom kies je dus voor een b&b in Arnhem.

Bed and Breakfast Jansbeek

Nu zijn er verschillende opties als je op zoek gaat naar een b&b in Arnhem, maar wij kunnen jou zeker Bed and Breakfast Jansbeek aanraden! Deze accommodatie is zeer gunstig gelegen, je zit hier namelijk vlakbij het bruisende stadscentrum en tegelijkertijd is ook het Sonsbeekpark dicht in de buurt. In het park kun je ook heerlijk tot rust komen, zonder dat je daarvoor uit de stad hoeft te gaan. Niet alleen dat is een reden om voor hen te kiezen, maar ook de kamers zijn echt uitstekend. Ze zijn voorzien van:

  • een eettafel
  • een sfeervolle zithoek
  • koffie- en theefaciliteiten
  • airconditioning
  • een magnetron

Uiteraard zijn de bedden van een uitstekende kwaliteit, zodat je zeker een goede nachtrust zult krijgen en lekker uit kunt rusten. Een b&b in Arnhem levert natuurlijk ook altijd een ontbijt en bij Jansbeek wordt dit ‘s ochtends op je kamer gebracht. Je hebt hierbij de keus uit een klein ontbijt of een luxe ontbijt, zodat je iets kunt kiezen wat bij jou past! Deze accommodatie biedt de luxe van een hotel, maar dan met meer gastvrijheid en meer privacy en persoonlijk contact. Doordat ze bovendien weinig kamers hebben, zul jij je zeker niet aan andere gasten hoeven te storen. Wil je meer weten over deze b&b in Arnhem? Op jansbeek.nl kun je meer lezen over hun faciliteiten en over de omgeving!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn