Ben je op zoek naar een gezellige feestlocatie in Twente?

Ben je op zoek naar een gezellige feestlocatie in Twente?Als je op zoek bent naar een gezellige feestlocatie in Twente, dan ben je bij De Bebsel aan het goede adres. De Bebsel is een feestlocatie in Twente die verschillende mogelijkheden biedt. Wat dacht je van een mooie zaal voor je bruiloft of een geheel verzorgde catering voor je vijftigste verjaardag? Bij de Bebsel is alles mogelijk.  

De Bebsel is een gezellige feestlocatie in Twente 

Er zijn natuurlijk verschillende opties wanneer je op zoek bent naar een gezellige feestlocatie in Twente. Geen enkele feestlocatie is echter zo gezellig als de Bebsel. De Bebsel is een uitstekende feestlocatie in Twente en in de regio ook al meer dan twintig jaar een begrip wanneer het gaat om feestlocaties. Je kunt er bijvoorbeeld een zaal huren voor een feest of een evenement. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of een jubileum. De Bebsel heeft meerdere zalen beschikbaar waar je met zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot wel driehonderd man terecht kunt. De zalen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur, zoals beamers en Plasmaschermen maar ook van een goede geluidsinstallatie en draadloze microfoons. De zalen van De Bebsel zijn dus enerzijds perfect geschikt voor feesten, maar ook voor vergaderingen, bijeenkomsten of conventies. Naast een aantal zalen die je af kunt huren, kun je door De Bebsel ook de catering laten verzorgen. Wanneer je een zaal afhuurt, kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf hapjes te maken of te bestellen, maar je kunt ook de volledige catering laten verzorgen door De Bebsel. Zij stemmen graag met jou af welke gerechten er geschikt zijn voor jouw feest of evenement en verzorgen tijdens het feest de catering voor jou. Dit kan zowel met de lunch als met het diner geregeld worden. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende hapjes of buffetten voor je gasten. Naast meerdere zalen en catering, heeft de Bebsel ook nog een café-zaal en een bar. Deze kun je ook huren. Je kunt er hierbij voor kiezen om een barman erbij in te huren, of je kunt kiezen voor zelfbediening. In Beide gevallen staan deze locaties garant voor een zeer gezellige avond. Even opgesomd, kun je dus bij De Bebsel terecht voor: 

  • Zaalverhuur 
  • Catering 
  • Café zaal 
  • Bar 

De Bebsel is dus een zeer gezellige feestlocatie in Twente met voldoende keuzemogelijkheden. Ze zijn dan ook niet voor niets al meer dan twintig jaar een begrip in Twente en omgeving. Deze feestlocatie in Twente bevindt zich in een prachtig natuurgebied. Om die reden is De Bebsel ook een zeer geschikte locatie voor een bruiloft. De Bebsel organiseert dan ook al een lange tijd bruiloften en dat is dus niet geheel zonder reden. Je kunt bij De Bebsel gemakkelijk een zaal huren voor je bruiloft, meteen de catering erbij regelen en zelfs ook nog een bar afhuren voor de drankjes achteraf. Mix dit met ook nog eens een prachtige omgeving en je hebt het perfecte recept voor een onvergetelijke bruiloft. 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden 

Als jij nu ook op zoek bent naar een gezellige feestlocatie in Twente, kijk dan eens op http://www.debebsel.nl/feestlocatie-twente/ voor de mogelijkheden. Het maakt niet uit wat je te vieren hebt. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag of een jubileum, je kunt bij De Bebsel altijd terecht. De uitgebreide mogelijkheden, de goede service en de adembenemend mooie locatie staan garant voor een onvergetelijk feest. Bekijk de site of neem contact op via http://www.debebsel.nl/ om de mogelijkheden te bespreken. Jij wilt natuurlijk toch ook je feest organiseren op zo’n mooie locatie? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn