Grote sets betonnagels kopen

Sinds een aantal jaren ben ik eigenaar van een bouwbedrijf. Mijn vader heeft het opgericht, maar ging vervroegd met pensioen. Ik had altijd al interesse in de bouw en heb ook in het bedrijf meegewerkt. Daarom was het niet meer dan logisch dat ik het bedrijf over zou nemen. Mijn vader had altijd vaste adressen waar hij materialen en gereedschap kocht. Hij kende deze mensen van vroeger en wilde nooit ergens anders inkopen doen. Ik had het vermoeden dat het wel wat goedkoper kon, en ben na de overname gaan kijken of ik niet van leverancier moest wisselen. Het bleek inderdaad een stuk goedkoper te kunnen. Een van de materialen die wij veel verbruiken is betonnagels. Betonnagels worden gebruikt om materialen te fixeren in betonnen oppervlakten, zoals vloeren en wanden. Omdat we veel werken met prefab betononderdelen en we bekend staan om onze snelle werkwijze, gebruiken we deze betonnagels graag. Ze zijn geschikt om erg snel mee te werken. Ik kwam erachter dat ik online grote sets betonnagels kan kopen voor een goede prijs. Dat doe ik nu al enige tijd via https://www.spijkerspecialist.nl/c/spijkers/betonnagels. Hier kan ik bijvoorbeeld duizend betonnagels van diverse afmetingen bestellen voor enkele tientjes. De nagels worden vervolgens bij ons bezorgd, waarna mijn mannen er direct mee aan de slag kunnen.

Spijkers en betonnagels online bestellen

Ik kan niet alleen bij de Spijkerspecialist terecht voor betonnagels. Ik kan er ook allerlei soorten spijkers kopen. Deze worden vooral gebruikt door onze timmermannen. Er wordt nog steeds veel met hout gewerkt op bouwplaatsen. Wij maken regelmatig bekistingen om beton te storten. Hoewel prefab beton steeds meer wordt gebruikt moet er af en toe nog wel eens wat handmatig gestort worden. Dan gebruiken we zowel betonnagels als Senco spijkers. Deze zijn ook in grote hoeveelheden te krijgen. Meestal doe ik één bestelling per maand of per twee weken, waarmee we een tijd vooruit kunnen. Mijn medewerkers vinden het ook prettig met goed materiaal te werken. Dat vind ik belangrijk, dus ik luister ook altijd naar hun ervaringen. Die neem ik als uitgangspunt als ik een nieuw product wil uitproberen. Toen we overstapten van de oude leveranciers van betonnagels naar nieuwe, heb ik mijn medewerkers daar uiteraard in betrokken. Dat waarderen ze, en samen krijgen we onze klussen zo op tijd af. Dat is belangrijker dan ooit in de bouw in Nederland, want de vraag naar woningen is nog nooit zo groot geweest als nu.

Bestellingen laten bezorgen

Het komt nog wel eens voor dat we iets nodig hebben wat we bij een bouwmarkt moeten halen, of een groothandel. Over het algemeen bestel ik nu zoveel mogelijk online omdat ik die bestellingen dan kan laten bezorgen. Dat laat ik doen op ons vaste adres. We hebben goede afspraken gemaakt met de Spijkerspecialist. Ik vind het prettig dat ik kan vertrouwen op mijn leveranciers. We hoeven ons nooit zorgen te maken om een tekort aan materialen. Ik kan iedere professional in de bouw dan ook aanraden eens te kijken op de website van de Spijkerspecialist, via https://www.spijkerspecialist.nl/c/spijkers/betonnagels. Ook voor klusjesmannen zitten er aantrekkelijke producten bij. Wij zijn grootverbruiker van een aantal producten, maar ook als je wat langer doet met een set spijkers kan het voordelig zijn deze in grote aantallen te kopen. Hiermee bespaar je geld, en je hebt altijd de juiste spullen op voorraad. Ideaal, als je het mij vraagt. Voorlopig gaan wij in elk geval niet wisselen van leverancier. Een goede partner is voor mij van groot belang. Dit soort samenwerkingen moet je dan ook koesteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn