Met fysiotherapie in Ridderkerk merkt u het verschil

Pijnloos bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. U kunt door bijvoorbeeld spierblokkades moeilijk bewegen en daarnaast ook veel pijnklachten hebben. Hiervoor kan fysiotherapie in Ridderkerk een goede uitkomst zijn. Fysiotherapie in Ridderkerk is er namelijk voor om uw pijnklachten door middel van bijvoorbeeld oefeningen te verhelpen. Fysiotherapiepraktijk Westenberg is uw fysiotherapie in Ridderkerk. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden bij onze fysiotherapie in Ridderkerk zijn en hoe u met ons in contact kunt komen. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de klachten waarmee u bij onze fysiotherapie in Ridderkerk terecht kunt. Zo kunt u direct nog een afspraak maken om pijnloos door het leven te gaan.

Altijd een behandelplan op maat met fysiotherapie in Ridderkerk

Pijnloos bewegen in vrijheid is niet altijd vanzelfsprekend. In sommige gevallen wordt ons bewegingsapparaat belemmerd door bepaalde spierblokkades die vervelende pijnklachten met zich mee kunnen brengen. Deze storingen in de spierfuncties kunnen ontstaan naar aanleiding van een blessure, een trauma door invloeden van buitenaf of een verkeerde lichaamshouding. U kunt hierbij denken aan:

  • Nekklachten
  • Rugpijn
  • Schouderpijn
  • Sportblessures

Met de fysiotherapie in Ridderkerk kijken wij niet alleen naar de pijnklacht zelf, maar gaan we ook op zoek naar de aanleiding en de onderliggende oorzaak van de klacht. Dit kan u helpen om vervelende situaties in de toekomst eenvoudiger te voorkomen. Aan de hand van een op maat gemaakt behandelplan zorgt onze fysiotherapie in Ridderkerk ervoor dat u weer snel pijnvrij en soepel kunt bewegen. Uw spierfuncties worden verbeterd waardoor uw mobiliteit positief beïnvloed wordt. Naast diverse nek- en schouderklachten kunt u bij onze fysiotherapie in Ridderkerk ook terecht voor een sneller herstel na sportblessures. Ook voor een goede revalidatie na een medische ingreep bent u voor fysiotherapie in Ridderkerk van harte welkom in onze praktijk. Zodra u met ons in contact komt, bespreken wij eerst uw klachten tijdens een intakegesprek. Van hieruit kunnen wij namelijk het beste behandelplan opstellen, waarbij u binnen enkele behandelingen al resultaat voelt. Hierdoor worden lichamelijke en spiergerelateerde klachten effectiever opgelost en verbeterd en kunt u weer snel pijnloos bewegen en uw dagelijkse werkzaamheden weer zonder belemmeringen uitvoeren. In veel gevallen voelt u al verlichting na enkele behandelingen. Uiteraard staan we u ook bij met waardevolle adviezen omtrent uw lichaamshouding zodat eventuele blokkades in de toekomst voorkomen kunnen worden. Of dit nu gaat om herstel na een sportblessure, het behandelen van rug en schouderklachten of andere klachten die u beperken in uw mobiliteit. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u direct een afspraak maken voor uw behandelingstraject.

Ieder mens is uniek, zo ook onze behandeling

Fysiotherapiepraktijk Westenberg is uw specialist op het gebied van het behandelen van pijnklachten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied waardoor wij altijd op iedere situatie kunnen inspelen met een op maat gemaakt behandelplan. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Doordat ieder mens uniek is, is er ook voor iedereen een andere behandeling noodzakelijk. Dit zorgt namelijk voor een snellere verbetering van uw klachten en verminderd het risico op een herhaling. Tevens heeft u in sommige gevallen op een volledige vergoeding van onze behandelingen. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekering om de mogelijkheden te bespreken en te zien of een vergoeding voor u ter sprake komt. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op fitenfysio.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig had.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn