Bent u opzoek naar edpm?

Bent u op zoek naar edpm? Dan bent u bij interexpress aan het goede adres. Het bedrijf heeft het grootste online aanbod op het gebied van edpm dakbedekking en edpm folie. Het bedrijf biedt het beste kwaliteit van het Nederlandse merk Tytane. Het bedrijf levert aan de vakman maar ook aan particuliere klanten en verkoopt uitsluitend zonder talk. Deze kunt u eenvoudig zelf op een plat dak aanbrengen. U plaatst eenvoudig een bestelling online waardoor u lange levertijden kunt voorkomen. Het bedrijf heeft altijd voldoende edpm op voorraad waardoor u de bestelling binnen drie werkdagen in huis kunt ontvangen.

EDPM

Voor edpm kunt u terecht bij interexpress. Edpm is een synthetisch rubber dat diverse toepassingen kent. Dit rubber wordt in de bouwbranche als dakbedekking gebruikt maar ook in de automobiel branche als afdichting rubbers. Edpm is een populair materiaal omdat het relatief goedkoop is en een lange levensduur heeft, het verouderd nauwelijks en heeft een hoge uv bestendigheid. Er zijn vele toepassingen met edpm waardoor elke samenstelling ook anders is. Wanneer u edpm toepast als dakbedekking heeft dit meerdere voordelen:

 • Het is een flexibele materiaal soort
 • Het is een uv bestendige materiaal soort
 • Edpm is bestand tegen een temperatuur van -75 graden tot 125 graden
 • Gemakkelijk zelf aan te brengen, ook zonder ervaring
 • Edpm is gangbaar en kan gelijmd worden
 • Het materiaal is op maat te bestellen
 • Gaat ruim 50 jaar mee

Let wel op dat edpm niet goed tegen chloor kan. Het is ook mogelijk om online edpm dakbedekking op maat te kopen. Dakbedekking is verkrijgbaar uit één stuk en ook eenvoudig te plaatsen op een plat dak. De levensduur van het edpm is van goede Europese kwaliteit. Het is ook mogelijk om Amerikaanse edpm te kopen. Hierin zit verschil als het gaat om het productieproces van rubber. De Amerikaanse variant is voorzien van talk. De Europese variant bevat geen talk en is daarom ook makkelijker te gebruiken.

Meer informatie

interexpress is een leverancier op het gebied van edpm. Zo verkoopt het bedrijf de volgende producten:

 • Edpm lijm
 • Edpm kit
 • Edpm hemelwaterafvoeren
 • Daktrimmen
 • Pir isolatie

Het bedrijf heeft alles op het gebied van afwerking voor een plat dak van het huis. U kunt ook kiezen voor een compleet edpm pakket. Dit totaal pakket bevat edpm dakdekking op maat maar ook lijm, kit en de juiste hemelwaterafvoer. Het bedrijf bezorgd in heel Nederland & België. De website geeft ook de mogelijkheid om diverse instructie video’s te kijken over hoe u edpm kunt gebruiken en kunt toepassen.

Een groot voordeel van dakbedekking lijmen is de veiligheid. Andere soorten dakbedekking moeten gebrand worden op een dak. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat het eenvoudig zelf te plaatsen is en dus zonder brandgevaar. U kunt het gemakkelijk op dakbedekking, beton, houten dakbeschot, osb platen, zink en pir isolatieplaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kenmerken van het edpm dan kunt u contact op nemen met het bedrijf voor meer informatie. Het bedrijf heeft een team aan medewerkers die u graag te woord staan om het beste advies te geven over uw situatie. U kunt gemakkelijk contact op nemen met het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn