Maak iemand blij via lekkere brownies per post

Brownies zijn uiteraard heel lekker om te kopen en te eten, maar het zijn ook ideale cadeautjes. Het is misschien niet zo voor de hand liggend om brownies per post te versturen. Toch is dit dankzij the brownie box een prima optie waar je gebruik van kunt maken. Het mooie aan the brownie box is dat je de brownies meteen ook in een mooie box kunt kopen. Dus dat maakt het meteen tot een ideaal cadeautje. Niet alleen krijgen je dierbaren iets lekkers, maar ze krijgen meteen ook een mooi doosje dat ze nadien ook nog prima kunnen gebruiken voor andere doeleinden. Los daarvan heb je dankzij the brownie box, ook heel veel opties qua verschillende soorten brownies. In de supermarkt ben je vaak toch rederijk beperkt qua keuzemogelijkheden. Maar bij de brownie box heb je genoeg opties en mogelijkheden. Al deze brownies kun je in verschillende samenstellingen en hoeveelheden dus per post versturen. Het is dan ook leuk om iemand op deze manier met brownies per post te verassen. Als je dan niet van te voren zegt dat er brownies per post onderweg zijn, dan kun je ze opsturen zonder dat de ontvangers daar enige weet van hebben. Deze ontvangers zullen dan op een zekere dag een postbode voor de deur hebben met een pakketje. Uiteraard hebben ze zelf niets besteld, dus ze hebben dan geen idee wat het zal zijn. Ze zullen zeker niet aan een box met brownies denken. Als ze het doosje dan eenmaal uitpakken, dan is het feit dat het brownies zijn al een grote verassing. Vervolgens zien ze ook dat het van jou afkomstig is en dat zorgt voor een extra verrassingseffect. Zodra je dan zelf langskomt, dan kun je de dankwoorden in ontvangst nemen. Mocht je snel na het versturen van de brownies per post langskomen, dan kun je zelf vaak ook nog wel eentje meepikken. Tenzij je het naar een echte zoetekauw stuurt, want de kans is groot dat ze dan vrij snel allemaal zijn opgegeten. Temeer ook omdat deze brownies ontzettend lekker zijn. Dat is ook niet zo gek, want het betreft hier heerlijke huisgemaakte brownies die stuk voor stuk met zorg en liefde worden gemaakt. Dus los van het leuke verrassingseffect, stuur je iemand ook gewoon een product van kwaliteit. Het is daarom ook helemaal niet zo gek als je zelf ook een lekkere brownie box bestelt voor jezelf.

Bestel en verzend de brownies per post

Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om brownies per post te verzenden, dan is dit natuurlijk de beste webwinkel. Je ontvangt kwaliteit, kunt kiezen uit tal van lekkere smaken en je verzendt de brownies eenvoudig per post.

Het assortiment van the brownie box

Zoals gezegd kun je kiezen uit tal van verschillende smaken. Het is dan ook wel zo leuk dat je alvast een beetje een idee krijgt van al die smaken. Daarvoor kun je terecht op de site van thebrowniebox.nl. Maar je vindt hieronder ook alvast een lijstje met enkele smaken waar je uit kunt kiezen: 

  • Hazelnoot & Walnoot
  • Stroopwafel
  • Pindakaas

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn