Bespaart u veel geld op uw taxi naar Schiphol?

Eindelijk, het is zover, de beslissing is gemaakt. Deze zomer wordt het een heerlijke reis naar de Malediven. Even compleet ontspannen, dat kon u wel gebruiken na zo’n druk en stressvol jaar. Dit keer vliegen vanaf Schiphol, maar hoe komt u daar eigenlijk? U kunt ervoor kiezen om met de auto te gaan, maar goh, dat is dan toch nog een flinke bedrag voor de parking bovenop die niet al te goedkope reis naar de Malediven. Om half 5 ’s ochtends gaat het vliegtuig, dus die goeie vriend vroeg op laten staan om ons te brengen is ook niet ideaal. Een taxi naar Schiphol, zal ook wel een flinke duit kosten. Dat is ook altijd zo’n gedoe. En bovendien, het is uiteindelijk altijd een verrassing wat je moet afrekenen aan het einde van zo’n ritje met een taxi naar Schiphol. Of toch niet?

Een taxi naar Schiphol, maar dan voordelig 

Goedkoopnaarschiphol is hiervoor dé oplossing. We bieden een professionele schipholtaxi met wel 25 jaar ervaring, vaste tarieven 24/7, Standaard en Business vervoer, taxibussen t/m 8 personen en nog veel meer andere voordelen!

  • U kunt van tevoren uw prijs voor een standaard taxi naar Schiphol berekenen door simpelweg uw postcode en het aantal personen waarmee u reist in te vullen op onze website. U kunt kiezen voor een enkele rit met de taxi naar Schiphol maar uiteraard is het berekenen van een retour ook mogelijk op onze website. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
  • Daarbij komt dat onze tarieven een stuk lager liggen dan vele andere taxi’s naar Schiphol, wiens tarieven vaak zelfs ver boven de 2 euro per kilometer liggen. Ook worden er geen wachttarief of andere onverwachte kosten zoals bagage en nachttoeslag in rekening gebracht.
  • Om het u allemaal nog wat gemakkelijker te maken kun u ervoor kiezen via de website uw taxi naar Schiphol te bestellen. Vervolgens kunt u dan uw geboekte taxi naar Schiphol online betalen via iDeal of Creditcard maar natuurlijk kunt u ook gewoon in de taxi betalen, in contant, met pin of Creditcard. En ja, de gegeven tarieven gelden dus ook gewoon ’s nachts. Dat is wel zo fijn als u om half 5 het vliegtuig richting de Malediven moet hebben.

De taxi naar Schiphol staat stipt op het opgegeven tijdstip bij u voor de deur. Vraagt u zich af hoe laat u moet worden opgehaald? Voor Europese vluchten dient u altijd 2 uur van tevoren op het vliegveld te zijn, voor intercontinentale vluchten geldt 3 uur. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat de taxi onderweg wat oponthoud heeft, dus adviseren wij u ruim de tijd te nemen, een vlucht missen is natuurlijk niet de bedoeling. Ook kunt u gelijk bij uw bestelling zien hoeveel bagage er in uw taxi richting Schiphol mee kan worden genomen. Vanaf 3 grote koffers wordt aangeraden een taxibus te bestellen, ook zodat u wat comfortabeler zit. Vaak is het verschil in prijs is namelijk niet al te groot. Wilt u terug met de taxi van Schiphol naar huis? Natuurlijk kan dit ook, wij hebben dan alleen nog uw vluchtnummer nodig. Dan houden wij uw vlucht en eventuele vertragingen in de gaten, zodat er altijd een taxi voor u klaarstaat.

Kortom, een zorgeloze vakantie

De keuze in vervoer naar Schiphol wordt nu toch wel wat gemakkelijker gemaakt. Voortaan hoeft u niet meer omslachtig te doen. Wij staan voor u klaar, vervoer zoals u het wilt. Een legio aan mogelijkheden, maar vooral één ding. Een betaalbare manier om op uw bestemming te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn