Tanden bleken in Amsterdam

Ik ben iemand die altijd goed voor zijn gebit heeft gezorgd, al vanaf dat ik klein was. Mijn ouders zorgen ervoor dat ik goed mijn tanden poetste als kind. Ik kan mij herinneren dat ik het vaak verschrikkelijk vond toen ik jong was om mijn tanden te poetsen, maar mijn ouders zorgden dat ik het altijd deed. Ik begon meer aandacht aan mijn gebit te geven toen de tandarts me vertelde dat ik een slecht gebit had. Ik was samen met mijn ouders en broer en zus naar de tandarts en hij zei dat mijn zus een erg goed gebit had, maar dat ik er extra aandacht aan moest geven. Ik was ongeveer twaalf jaar toen ik het hoorde en sindsdien ben ik er goed op gaan letten. Ik probeer suiker en zuren te vermijden en ga twee keer per jaar naar de tandarts. Ik heb twee jaar lang een beugel gehad, terwijl dat niet altijd fijn was. Als tiener kan je erg onzeker worden van een grote beugel en ik was erg blij dat hij er eindelijk uit mocht. Tegenwoordig heb ik een beter gebit dan mijn zus, maar dat komt vooral omdat ik er altijd goed voor gezorgd heb. Ik merkte alleen dat mijn tanden begonnen te verkleuren. Mijn tandarts had het al een keer tegen mij gezegd, maar ik wilde toen niet mijn tanden laten bleken in Amsterdam. Ik drink veel koffie en daardoor verkleuren tanden. Ik let op veel dingen, maar een koffie wil ik niet opgeven. Pas toen het zoontje van mijn zus zei dat ik gele tanden had, vond ik het tijd worden om mijn tanden te bleken in Amsterdam.    

Tanden bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker

Vroeger wilde ik niet mijn tanden bleken in Amsterdam, omdat ik bang was dat ik te witte tanden zou krijgen. Op televisie zie je veel beroemde acteurs die erg witte tanden hebben, dat vind ik niet mooi, maar gele tanden wilde ik ook niet hebben. Ik zocht online naar een bedrijf om mijn tanden te bleken in Amsterdam en vond toen De Tandenbleker. Ik dacht dat het bleken van tanden erg duur was, maar toen ik op hun website detandenblekernederland.nl keek, zag ik dat het erg goedkoop was. Op hun website vond ik een locatie in de buurt om mijn tanden te bleken in Amsterdam en maakte een afspraak. Ik wilde graag een happy smile behandeling, omdat ik het een mooie witte kleur vond. Gelukkig kon ik in het volgende weekend al langskomen. Bij het bleken moet je verschillende keren een behandeling ondergaan, elke keer duurt twintig minuten. Mijn behandeling zou drie keer twintig minuten duren. Met mijn werk is het onmogelijk om door de weeks te komen, dus ik was blij dat ik alle behandelingen op een zaterdag kon laten uitvoeren.

Mooie witte tanden

Tanden bleken in Amsterdam was snel en gemakkelijk bij de Tandenbleker. Ik wist van te voren niet was ik bij een behandeling kon verwachten, maar ik vond het niet erg om te doen. Ik ben erg blij met de kleur van mijn tanden, ze hebben nu een mooie witte kleur. Veel mensen hebben mij een compliment gegeven over de kleur van mijn tanden. Ik heb het tegen bijna niemand gezegd, maar verschillende mensen zagen het zelf. Ik kan de Tandenbleker aan iedereen aanraden

  • Tanden bleken in Amsterdam bij de Tandenbleker is niet duur
  • Je kan ook in het weekend langskomen
  • Ik kon alle behandelingen op een dag uitvoeren
  • Ik ben erg blij met de kleur van mijn tanden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn