De beste landbouwwerktuigen bestel je bij Evers Agro

Als je als boerenbedrijf op zoek bent naar nieuwe landbouwwerktuigen heb je veel opties. Je kunt ze zowel in het binnen- als buitenland kopen en zowel online als in een showroom. Als je er de voorkeur aan geeft om ze binnen Nederland te kopen kun je het beste naar Evers Agro gaan. Als er dan iets met het werktuig is kun je tenminste in het Nederlands contact opnemen met het bedrijf, en dat is wel zo prettig. Evers Agro zit gevestigd op het bedrijvenpark Twente, dat gelegen is in Almelo. Op hun website (eversagro.nl) vind je een enorm groot aanbod aan landbouwwerktuigen, echt elk werktuig dat je kunt bedenken is te koop via Evers Agro. Het is dus wel duidelijk dat hun specialiteit in dit vakgebied ligt en ze dit met veel liefde voor landbouwwerktuigen doen. Het maakt niet uit naar wat voor machine u op zoek bent voor uw (boeren-)bedrijf, bij Evers Agro vind je het gegarandeerd. In hun assortiment zitten onder andere de volgende landbouwwerktuigen:

• Cultivatoren
• Zaaibedbereiding
• Bouwlandbemesters
• Graslandverzorging 
• Woelers
• Nalopers

En daarnaast vind je er ook diverse schuifbladen en rollen, vario-discs en zaaimachines. Zoals je ziet kun je er voor je gehele landbouwproces terecht, want ze bieden voor elke handeling die je als boer op je land moet uitvoeren een aparte machine. Stuk voor stuk van uitzonderlijk goede kwaliteit, aldus Evers Agro.

Landbouwwerktuigen van de beste kwaliteit

Bij Evers Agro kun je terecht voor landbouwwerktuigen van alleen de beste kwaliteit. Ze vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat de machines hun werk goed, secuur en vooral zo lang mogelijk doen. Bij het ontwikkelen van de landbouwwerktuigen houden ze uiteraard rekening met alle regels en wetgeving rondom landbouwwerktuigen, zoals de nieuwe Nitraatrichtlijn, die per 2020 van kracht wordt. Hierbij wordt het bemesten van mais in de rij grotendeels verplicht. De machines die je nu al bij Evers Agro bestelt voldoen al aan deze richtlijn, waardoor ze dus ook op de lange termijn bruikbaar blijven, wel zo handig! De bemesters zijn namelijk geschikt voor zowel rijen- als volveldsbemesting, en hiermee een mooie aanvulling op het toch al uitgebreide assortiment van Evers Agro. Op de website van Evers Agro vind je alle machines die ze in hun assortiment hebben, inclusief een uitgebreide uitleg over het apparaat en natuurlijk vergezeld van meerdere foto’s en specificaties. In principe heb je hier genoeg aan om een keuze te kunnen maken, maar als je toch niet genoeg info hebt of je hebt wat vragen, neem dan gewoon contact op met Evers Agro. Dit kan zowel via telefoon als via email, dus net wat jou het beste uitkomt.

Tweedehands machines, of machines op maat

Bij Evers Agro kun je ook terecht voor gebruikte (tweedehandse) machines en zelfs machines op maat. Voor de boer die probeert zo milieuvriendelijk mogelijk te werken zijn tweedehands machines vaak een goed optie. Dat ze reeds gebruikt zijn wil namelijk niet zeggen dat ze niet meer goed zijn. Sterker nog, landbouwwerktuigen zijn zo’n sterke machines dat ze ontzettend lang meegaan! Veel langer dan dat ze in de praktijk gebruikt worden. Het is dus een goed idee om te overwegen voor tweedehands machines te kiezen in plaats van nieuwe, omdat het financieel een hoop scheelt en ze hetzelfde werk doen. Indien je juist op zoek bent naar een machine die er niet bijstaat, of (nog) niet bestaat, dan denkt Evers Agro graag met je mee om iets te ontwerpen dat past bij jouw behoefte. Mail of bel ze in dat geval even voor meer informatie! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn