Verlaag productiekosten met een filterhuis van kunststof

In de industrie is het van belang dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook de vloeistoffiltratie. Een filterhuis van kunststof kan hierbij van belang zijn. Een filterhuis van kunststof komt in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedere industrie een juist filterhuis van kunststof in het assortiment aanwezig is. Een filterhuis van kunststof schaft u eenvoudig aan via Techno Filter. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een filterhuis van kunststof en hoe u deze eenvoudig via ons kunt aanschaffen. Zo bent u direct op de hoogte van het product en welke voordelen het voor uw bedrijf kan hebben.

Verschillende varianten van een filterhuis van kunststof voor iedere situatie

Een filterhuis van kunststof is een filterhuis dat in verschillende soorten en maten te verkrijgen is. Daarnaast wordt het filterhuis voornamelijk toegepast binnen de vloeisstoffiltratie. De verschillende materialen van een filterhuis van kunststof zijn:

  • Polypropyleen
  • Polyethyleen
  • PVDF

Indien u het proces ook visueel wilt blijven controleren, bestaat er ook een filterhuis van kunststof met een transparante polycarbonaat schaal. Een filterhuis is onder meer een optie voor filterkaarsen en voor de standaard filterzak met de lengtes 1, 2, 3 en 4. In principe maakt het niet uit wat voor filterhuis van kunststof u nodig heeft. Wij hebben namelijk een groot assortiment tot onze beschikking waardoor u altijd het juiste product kunt vinden. Het type filterhuis dat wij voor u selecteren, hangt uiteraard af van de eisen die u stelt, de toepassing die u voor ogen heeft, de PED-categorie en de capaciteit, werkdruk en temperatuur. Al deze zaken nemen wij allemaal in overweging bij het uitbrengen van deskundig advies. Daarbij kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze filterhuizen voldoen namelijk aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur. Daarnaast leveren wij diverse merken. Hierdoor kunnen wij altijd een onafhankelijk advies geven in iedere situatie. Daarnaast heeft het leveren van diverse merken ook het voordeel dat er altijd maatwerkoplossingen geboden kunnen worden. Zodra u met ons in contact komt, kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw situatie. Daarnaast kunt u ook geheel gratis en vrijblijvend de Techno Filter FreeScan doen. Met deze scan kunt u uw processen optimaliseren en de efficiency verbeteren. Zo kunt u direct aan de slag met de verbetering van al uw processen en heeft u geen zorgen meer. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor de aanschaf van uw filterhuis van kunststof en ervaar de gemakken en voordelen zelf.

Wij helpen u aan een verhoging van de productiecapaciteit

Techno Filter is uw specialist op het gebied van filterhuizen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij u in iedere situatie kunnen helpen. Met een scan kunnen wij achterhalen of uw filters optimaal presteren in zowel gebruiksdier als gebruikskosten. Daarnaast hebben wij een grote hoeveelheid verschillende merken filterhuizen, waardoor wij altijd maatwerk kunnen leveren. Bij onze klanten heeft dit onder andere geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw productieproces met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op technofilter.eu. Via deze contactgegevens kunt u ook de gratis FreeScan aanvragen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door het beantwoorden van al uw vragen en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn