Een gezellige stacaravan huren in Nederland

Je wilt er even tussenuit met het hele gezin, maar liever niet zo ver weg. Dan is een stacaravan huren in Nederland wellicht een goede optie! En als je deze via de website van kgc boekt weet je zeker dat je terecht komt in een groene omgeving. kgc staat voor Karaktervolle Groene Campings, een veelzeggende naam die precies staat voor het prachtige aanbod op hun website. Bij kgc vinden ze het namelijk heel belangrijk dat de campings die zich bij hen aansluiten iets unieks te bieden hebben op het gebied van natuur. Het zijn campings die bijvoorbeeld middenin een bos liggen, of juist aan de rand van een mooie waterpartij. Hoe dan ook, als je een stacaravan wil huren in Nederland, en bij voorkeur in een groenrijk gebied, van ben je bij kgc campings aan het juiste adres. Ze hebben er bijvoorbeeld een aantal hele mooie in de Veluwe, een werkelijk prachtig gebied in Oost Nederland. Als je er een paar dagen tussenuit wilt en je bent van plan veel te gaan fietsen of wandelen dan is de Veluwe echt een toplocatie voor jou en je gezin. Het heuvelachtige landschap is bijna on-Nederlands, en je komt er gegarandeerd helemaal tot rust. Niet alleen door de prachtige, groene omgeving waar je je in bevindt, maar ook door de ligging van de camping die je via kgc vond. Een stacaravan huren in Nederland doen echte natuurliefhebbers dus altijd via de website van kgc, want daar vindt je alleen de allergroenste campings die ons land rijk is.

Ontdek Gelderland met een weekendje weg

De provincie Gelderland staat natuurlijk bekend om het eerder genoemde natuurgebied De Hoge Veluwe. Dit gebied is rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes die je meenemen langs glooiende landschappen en wateren. Het is het ultieme gebied voor wie op zoek is naar rust. Een stacaravan huren in Nederland doe je dus best in (of in de buurt van) De Hoge Veluwe, want dat gebied staat garant voor eindeloze wandelingen langs plekken waar de natuur nog een beetje de baas is. OP de website van kgc vindt je diverse campings in dit mooie gebied, die allemaal voldoen aan een aantal strenge eisen die kgc aan hun campings stelt. 

Een karaktervolle stacaravan huren in Nederland

kgc vindt het belangrijk om de kwaliteit van hun aanbod campings hoog te houden, en daarom hebben ze een lijstje met eisen opgesteld waaraan campings moeten voldoen om lid te mogen worden. Een stacaravan huren in Nederland doe je dus best via kgc, want dan weet je zeker dat je goed terecht komt! De campings van kgc voldoen namelijk aan alle volgende eisen:

  • Ze hebben alleen een mooie ligging in de natuur
  • Ze beschikken over goede faciliteiten
  • Ze mijden massatoerisme en hebben dus niet ontzettend veen plaatsen
  • De locatie heeft een uniek karakter
  • Gastvrijheid staat zeer hoog aangeschreven

Wil je dus met je gezin een weekendje weg daarvoor een stacaravan huren in Nederland? Neem dan eens een kijkje op de website van kgc.nl. Daar vindt je een super groot aanbod met enkel karaktervolle campings met een ligging middenin de natuur. Er zit vast een optie tussen die helemaal past bij waar je naar op zoek bent. Fijne vakantie gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn