Energetische behandeling

Heb jij ook continu te weinig energie? Dan kan een energetische behandeling jou helpen! Waar veel mensen tegenwoordig te weinig bij stil staan, is dat wij ons pas goed voelen als er sprake is van een goede balans in zowel ons lichaam als onze geest en ook een goede balans tussen deze twee. Alles in de wereld is omgeven door energie, zo ook wijzelf. We hebben allemaal energiebanen waardoor wij in staat zijn om te functioneren. Bij een energetische behandeling wordt er gewerkt vanuit deze kennis. Wordt de energiebaan namelijk op de een of andere manier geblokkeerd, dan zitten we niet meer goed in ons vel. Dan kunnen we allerlei klachten krijgen. Dit kunnen psychologische klachten zijn, zoals een burn-out, angst of boosheid, maar het kunnen ook fysieke klachten zijn. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan rugklachten en hoofdpijn. Het is dus van belang dat de energiestromen niet belemmerd worden, pas dan kunnen we ons echt goed voelen, pas dan zijn we echt goed in balans. Dat hebben we dus gewoon nodig om naar behoren te kunnen functioneren. Als jij merkt dat bij jou sprake is van een onbalans, dan is het dus raadzaam om te kiezen voor een energetische behandeling, daar kun je dan flink van opknappen!

Verschillende soorten energetische behandeling

Als het gaat over een energetische behandeling, dan kunnen er veel verschillende vormen onderscheiden worden. Er zijn diverse therapieën die hieronder kunnen vallen en die allemaal helpen om blokkades op te heffen en alles weer naar behoren te laten functioneren. Als je kiest voor Prakijk de Stille Kracht, dan kun je kiezen voor deze drie verschillende opties:

  • luisterkindafstemming
  • creatieve coaching
  • holistische tekenworkshops of tekenlessen

Voor de meeste mensen zal het zo zijn dat deze termen geen belletje doen rinkelen, daarom vertellen wij hier graag meer over deze verschillende opties op het gebied van energetische behandeling. Laten we eerst beginnen met de methode van luisterkindafstemming. Bij deze methode maakt Astrid Jongste van deze praktijk gebruik van de energie die zich om ons heen bevindt. Iedereen kan dit uitstralen en ontvangen en op die manier is het voor haar dan ook mogelijk om op afstand contact te maken met de aanvrager van een dergelijke sessie. Tijdens de sessie zal zij de energie-uitwisseling omzetten in woorden en dit vervolgens versturen naar de aanvrager. Tijdens deze energetische behandeling wordt meestal al het verschil ervaren, doordat je aandacht moet hebben voor de energievelden rondom je. Dit brengt vaak al een verandering tot stand.

Creatief en holistisch

Bij de creatieve coaching bestaat de energetische behandeling uit het visueel maken van de energie die gevoeld wordt en de belemmering die daarin opgemerkt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan, denk dan aan bijvoorbeeld schilderen, maar ook aan kleien, tekenen en knippen en plakken. Het maakt niet uit wat voor werkvorm het is, als jij er maar je gevoelens in kwijt kunt. Wat daaruit naar voren komt, kan gebruikt worden om te achterhalen waar de blokkades zitten en zo kan er ook achterhaald worden welke veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Een energetische behandeling kan ook bestaan uit een holistische tekenworkshop of een holistische tekenles. Ook hierbij draait het om jouw energie en om hoe deze werkvorm invloed kan hebben op jouw energiebanen. Je merkt dat je met een energetische behandeling dus heel veel kanten op kunt. Voor welke vorm je ook kiest, je zult altijd verandering merken in jouw energieveld en in de balans in en tussen jouw lichaam en geest. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Praktijk de Stille Kracht kan bieden, kijk dan eens op praktijkdestillekracht.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn