Ga voor Eherkenning

Heb jij je eigen bedrijf, maar heb je nog nooit van Eherkenning gehoord? Dan is het tijd om daar nu nog verandering in te brengen. Je bent vast wel bekend met DigiD. Hiermee kun je inloggen bij overheidsinstanties en daarmee allerlei zaken regelen. Hiermee is de Eherkenning te vergelijken, maar dan voor bedrijven. Het wordt uitgegeven door commerciële bedrijven en hiermee kun je dus uiteenlopende zaken heel makkelijk online regelen. Op de website van eHerkenning aanvragen kun jij terecht bij de goedkoopste aanbieder van de Eherkenning. Natuurlijk vind je op deze website ook meer informatie over deze digitale vorm van identificatie van je bedrijf.

  • Aanvragen
  • eLoket
  • Tendernet

Dit zijn een aantal onderwerpen waarover jij meer kunt lezen op de bovengenoemde website. Er zijn verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld de Eherkenning 2+. Je maakt hiermee gebruik van een gebruikersnaam, een pincode en een verificatiecode om in te loggen bij overheidsdiensten. De gebruikersnaam en pincode blijven uiteraard iedere keer hetzelfde, de verificatiecode krijg je per sms opgestuurd wanneer je de bovenstaande gegevens juist hebt ingevuld. Met de 2+ variant heb je vijf jaar lang toegang tot overheidsdiensten. Bij de goedkoopste aanbieder kost je dit slechts € 15 per jaar en je bent in totaal dus slechts € 75 kwijt.

Het aanvragen van de Eherkenning

Wil jij deze vorm van identificatie voor jouw bedrijf hebben en zo een hoop dingen die je via de overheid moet regelen een stuk makkelijker maken? Kies er dan vandaag nog voor om de Eherkenning aan te vragen. Dit doe je makkelijk via de website die we al eerder noemden en dan heb je ook meteen de goedkoopste aanbieder te pakken. Dat levert je dus ook nog eens voordeel op. De aanvraag verloopt voor het grootste gedeelte online waar je het aanvraagformulier kunt vinden en invullen. Deze print je vervolgens uit om het te ondertekenen en op te sturen. Dit gedeelte moet offline gebeuren, want de handtekening moet authentiek zijn. Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je zo snel mogelijk jouw gebruikersnaam opgestuurd en kun je ook een pincode aanmaken. Hiermee kun je de komende vijf jaar inloggen bij verscheidene overheidsdiensten. De dingen die je in ieder geval in moet vullen zijn je naam, je bedrijfsnaam, je emailadres en je hebt de mogelijkheid om in te vullen waarom jij de Eherkenning nodig hebt. Dit kan het aanvragen vergemakkelijken. Deze vraag wordt ook gesteld omdat het bedrijf achter deze website een adviesbureau is. Aan de hand van jouw reden kunnen ze je dan meer informatie geven die specifiek gericht is op jouw situatie.

Meer informatie over de Eherkenning

Wil jij voordat je dit aanvraagt, eerst meer informatie hebben? Bijvoorbeeld waarvoor je de identificatie precies kunt gebruiken of misschien juist waarvoor je het niet kunt gebruiken? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het bedrijf achter de website. Zij voorzien je graag van de dingen die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen maken. Omdat de service niet gratis verleend wordt zijn er veel bedrijven die twijfelen of ze dit wel of niet nodig hebben, maar we kunnen je het zeker aanraden. Net als met een DigiD is het ineens niet meer nodig om dingen uit te printen, te ondertekenen en dan op te sturen. Met de Eherkenning kun je dat vanaf nu makkelijk online regelen. Dat scheelt je in tijd en kosten! Het bedrag dat je kwijt bent aan de aanvraag, verdien je uiteindelijk dus gewoon weer terug. Start jouw aanvraag dus vandaag nog en jij kunt er binnenkort al mee aan de slag! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn