Jouw bedrijfslogo op zadelhoesjes bedrukken

promoboer - zadelhoesjes bedrukken

Als jij op zoek bent naar leuk en makkelijk promotiemateriaal dat je ook nog eens relatief snel geleverd kunt krijgen, dan moet je snel naar de website van Promoboer gaan. Hier hebben ze uiteenlopende soorten materiaal waar jij uit kunt kiezen waarmee je op de perfecte manier jouw bedrijf kunt promoten. Reclame maken voor een nieuwe actie die je hebt of misschien ga jij wel voor meer naamsbekendheid; het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het lijkt allemaal heel simpel, maar er zijn veel dingen om over na te denken. Bijvoorbeeld wie je doelgroep is en hoe je hen het beste kunt bereiken. In een stadsland als Nederland is zadelhoesjes bedrukken een optie die een breed publiek zal aanspreken. En binnen 4 eenvoudige stappen heb je dit al bereikt.

  • Kies de kleur
  • Kies het materiaal en waterdichtheid
  • Kies de bedrukking
  • Kies de levertijd

De juiste wijze voor zadelhoesjes bedrukken is er niet. Een groot gedeelte hiervan hangt af van jouw bedrijf, de boodschap die je wilt overbrengen en de doelgroep. Het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken bij het zadelhoesjes bedrukken. Zet het op papier en werk het uit. Vind je het lastig om het idee om te zetten in een ontwerp? Neem dan contact op met de medewerkers van Promoboer. Zij zullen je hierbij van dienst kunnen zijn. Veel andere stappen van de zadelhoesjes bedrukken worden heel simpel voor je gehouden. Het is vaak het ontwerp waar voor de meeste bedrijven de grootste hoeveelheid tijd in gaat zitten.

De kleur, materiaal en waterdichtheid van de zadelhoesjes bedrukken

Je kunt kiezen voor zoveel variaties met zadelhoesjes bedrukken. Neem nu de kleur. Hier heb je veel keuze in en het is zeker niet te onderschatten hoeveel invloed dit kan hebben op het effect dat het promotiemateriaal heeft. Ten eerste moet het matchen met het ontwerp dat jij gemaakt hebt. Welke kleuren gebruik je hierin en hoe groot is het lettertype? Je kunt kiezen uit iedere gewenste PMS-kleur. Nadat je de kleur voor de zadelhoesjes bedrukken hebt uitgekozen, ga je door naar het soort materiaal en de waterdichtheid. Dit zegt veel over de kwaliteit van de hoesjes en ook hier zul je een goede beslissing over moeten maken. Gaat het je voornamelijk om goedkoop promotiemateriaal dat je zeer snel kunt verspreiden? Of wil je ook dat mensen langer gebruik kunnen maken van het zadelhoesje dat zij krijgen? Voor beide methodes is wat te zeggen. Wist je dat je al voor € 0,25 per stuk zadelhoesjes bedrukken kunt? Dit is een uitstekende prijs!

De levertijd van zadelhoesjes bedrukken

Om het zadelhoesjes bedrukken zo goedkoop mogelijk te houden voor jou, wordt het drukproces uitbesteed aan een bedrijf in China. Het hoeft echter niet lang te duren om de bestelling bij jou afgeleverd te krijgen. Dit kan al binnen 7 dagen. Heb je de hoesjes niet meteen nodig? Dan is het ook mogelijk om de kosten te drukken door bij de levering niet te kiezen voor per vliegtuig, maar per boot. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Ook kun je gebruik maken van de Nederlandse voorraad. Deze is echter beperkt, maar levert je wel de snelste levertijd op! Het is dus aan jou waar je voor kiest. Als je klaar bent met de zadelhoesjes bedrukken en je hebt ook het ontwerp aangeboden bij de Promoboer, dan is het tijd om de bestelling te plaatsen. Je hebt hopelijk al eerder bepaald hoeveel hoesjes je nodig hebt en anders kun je dat nu doen. Zoals je ziet is het dus zeer eenvoudig en dit levert je een zeer fijn en makkelijk verspreidbaar promotiemateriaal op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn