Stropdassen maken het geheel af

Iedere man die een pak heeft, weet dat hij eigenlijk niet zonder stropdassen kan. Natuurlijk kun je nette pakken ook zonder dassen wel dragen, maar dit geeft dan een heel ander effect aan het geheel. Het ziet er wat losser, wat meer casual en sportief uit, helemaal als je het combineert met vrijetijdsschoenen. Voor een wat nettere stijl, wat toch echt voor bepaalde gelegenheden noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of in sommige gevallen ook  je werk, behoren stropdassen gewoon tot noodzakelijk onderdeel van de outfit. Het dragen van een stropdas geeft meteen een heel andere uitstraling aan het pak, het ziet er netter uit. Een klein detail als een das kan dus een groot verschil maken en dat geldt ook voor andere accessoires, zoals pochets en manchetknopen. Het wel of niet dragen hiervan geeft meteen een heel ander effect. Onderschat dit dus zeker niet, deze kleine accessoires kunnen op het geheel een groots effect hebben. Het maakt dus zeker uit wat voor soort das je kiest en door te variëren met je stropdassen kun je jouw kleding er iedere keer weer heel anders uit laten zien. Het is daarom altijd verstandig om meerdere dassen in de kast te hebben liggen, zodat je voor iedere gelegenheid een geschikt exemplaar hebt.

Verschillende stropdassen voor verschillende uitstraling

Zoals gezegd kan een andere stropdas bij hetzelfde pak en hetzelfde overhemd ervoor zorgen dat het totaalplaatje toch volkomen anders wordt. Nu is de keus in stropdassen ook heel erg groot, dus er valt genoeg te variëren. Je kunt kiezen uit verschillende:

  • materialen
  • kleuren
  • dessins
  • modellen

Voor niet iedereen zal verschil in materiaal duidelijk zijn op het moment dat de das gedragen wordt, maar toch is het zo dat een gehaakt exemplaar voor een ander totaalbeeld zorgt dan een das die van het goedkoopste materiaal gemaakt is. Kleur en dessin springen natuurlijk het meest in het oog en hier kun je dan ook volop mee variëren. Belangrijk is natuurlijk dat niet alle dessins voor alle gelegenheden geschikt zijn. Stropdassen met grappige plaatjes zijn leuk voor bijvoorbeeld een familiediner of een ongedwongen feestje met vrienden, maar vaak niet echt geschikt voor officiële gelegenheden. Ook wat betreft model valt er genoeg te kiezen, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het standaard model, maar ook voor een extra smalle of extra lange variant. Je kunt stropdassen bovendien ook op verschillende manieren knopen, waardoor je ook weer een ander effect krijgt. Al met al zijn er dus genoeg mogelijkheden om volop te variëren.

Online vind je een ruim aanbod

Zoals met veel zaken het geval is, is het ook met stropdassen zo dat je online een veel breder aanbod kunt vinden dan in de reguliere winkels. Bij veel modezaken voor heren is het aanbod op dit gebied beperkt en dat is jammer, want daarmee worden ook jouw mogelijkheden tot variatie beperkt. Wil jij wel de optie hebben uit vele modellen, materialen, kleuren en dessins? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Stropdassen.nl, een echte specialist op dit gebied. Je vindt bij hen in de eerste plaats uiteraard een heel ruim aanbod aan verschillende soorten stropdassen in allerlei kleuren, dessins, modellen en stijlen en gemaakt van verschillende materialen. Maar daarnaast kun je bij hen ook terecht voor diverse handige accessoires. Wil jij bij je pak ook een pochet dragen, dan kun je bij hen een exemplaar vinden dat past bij jouw stropdas. Ook luxe gouden en zilveren dasspelden hebben zij in het assortiment, net als een speciale spray om de dassen schoon en mooi te houden. Voor alles op het gebied van stropdassen kun je bij hen dus terecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn