Limousine huren? Vallei Limousines staat voor jou klaar in heel Nederland!

Wil je graag een limousine huren? Wij van Vallei Limousines komen jou en jouw familie/vrienden of wellicht zakenrelaties geheel in stijl ophalen en wegbrengen met een prachtige limousine die je privé kunt huren! Wij hebben diverse limousines in ons wagenpark beschikbaar. Fantastisch om als trouwauto een witte limousine te huren. Prachtig op jullie trouwfoto’s. Of wat dacht je van een stijlvolle entree op dat fantastische feest dat niemand mag missen? Met jouw favoriete vrienden een gezellig avondje uit, wordt pas echt perfect als jullie een limousine huren bij Vallei Limousines! Bekijk nu alle uitgebreide mogelijkheden en foto’s of vraag vrijblijvend een offerte aan via: vallei-limousines.nl

Limousine huren voor onvergetelijke momenten

Geniet van de luxe om een privé chauffeur te hebben die jou overal naartoe brengt. Geheel in stijl met een prachtige limousine die je helemaal zelf kunt huren voor een dag. Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor jou klaar, om een onvergetelijke dag te verzorgen. Wij van Vallei Limousines regelen alles voor je, zodat jij gezamenlijk met jouw gezelschap onvergetelijke momenten kunt beleven. Er zijn oneindig veel speciale gelegenheden, waarbij een limousine huren het perfecte vervoersmiddel is. Jullie dag wordt hierdoor nog specialer. De plaats van bestemming is geheel aan jullie. Wij zijn er echter van overtuigd dat de reis ernaar toe met één van onze limousines al een feest op zich is! Of je nou een limo wilt huren voor een afstudeerfeest, vrijgezellenfeest, VIP vervoersmiddel of voor jullie schitterende bruiloft. Met onze limousines ben je sowieso verzekerd van een top start! Ze zijn namelijk allemaal voorzien van exclusieve en gave mogelijkheden. Wat dacht je van die geweldige geluidsinstallatie met maar liefst vier flatscreen tv’s! Uiteraard is de goedgevulde bar aanwezig en een prachtige sterrenhemel boven jullie. Door de getinte ramen heb je veel privacy en het leren interieur straalt veel luxe uit. Profiteer nu ook van alle luxe die onze limousines jou kunnen bieden! 

Vallei Limousines voor elke gelegenheid 

Wij beschikken over een aantal prachtige limousines die je kunt huren. Stuk voor stuk voorzien van de nieuwste techniek, waarbij je gegarandeerd jouw ogen zult uitkijken. Het interieur is namelijk prachtig! Een van de limousines waar we trots op zijn is onze witte Chrysler 300C limo. Een droomauto voor elk huwelijk. Ook hebben we mooie roze en paarse limousines om te huren! Erg populair bij de dames natuurlijk. Voor een echte stoere look, kies je voor onze grote Hummer H2 limousine! Deze vette limo valt niet te missen en heeft een indrukwekkende uitstraling waar iedereen zijn ogen op uit kijkt. Altijd een exclusieve limousine dus om te huren bij Vallei Limousines. Wij horen graag wat jouw of jullie wensen zijn en denken daarbij mee in de mogelijkheden. Wij hebben daarbij diverse arrangementen beschikbaar, zoals ons champagne en bloemen arrangement! Super romantisch of juist heel feestelijk!

Limousine huren bij Vallei Limousines:

  • Limousines zijn te huren in heel Nederland
  • Goed gevulde bar aanwezig
  • Privéchauffeur ter beschikking
  • Keuze uit prachtige limousines in verschillende kleuren
  • Muziek of films kijken mogelijk 
  • Verschillende arrangementen 
  • Voorzien van de nieuwste techniek
  • Luxueuze interieur 
  • Sterrenhemel
  • Gave geluidsinstallatie

Elke gelegenheid wordt speciaal met het huren van een fantastische limousine bij Vallei Limousines! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Of wellicht ben je nu benieuwd naar onze prachtige limousines? Bekijk dan gelijk onze website voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via: vallei-limousines. Waar mogen wij jou binnenkort naartoe brengen in een van onze exclusieve limousines?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn