Themafeesten in Twente organiseren?

Ben je op zoek naar leuke themafeesten in Twente? Is het aan jou om er één te organiseren? Dit kan op de website van Twents Kwartiertje (twentskwartiertje.nl). Twents Kwartiertje is een organisatie die veel ervaring heeft met het organiseren van themafeesten in Twente. Zij weten precies hoe er een fantastische sfeer gecreëerd kan worden op een feestje, mede middels een leuk thema. Dit thema kun je natuurlijk zelf bedenken. Echter heeft Twents Kwartiertje ook een heleboel feesten georganiseerd met een thema. Zij hebben dus veel ideeën voor je in portefeuille, maar sparren graag eens met je over de mogelijkheden. Zelf heb ik ook gezocht naar themafeesten in Twente. Ik vond een aantal websites van organisaties die themafeesten aanbieden. Echter zat er geen enkele organisatie tussen die zoveel heeft te bieden als Twents Kwartiertje, op het gebied van themafeesten in Twente.

Wat voor themafeesten in Twente lijken jou leuk?

Ben je binnenkort jarig? Word je vijftig of heb je een andere reden voor een spetterend feest? Lijk het jou ook zo leuk om dit een keer anders aan te pakken in plaats van op de standaard manier? Bij Nederlandse verjaardagen zien we vaak dat mensen in een kring op de stoel gaan zitten. Het ziet er keurig uit, maar het kan toch veel leuker?! Bij leuke themafeesten in Twente kun je denken aan verschillende thema’s. Twents Kwartiertje heeft al ervaring met onder andere de volgende thema’s voor leuke feestjes:

  • Foute fuif
  • Ik hou van Holland
  • Ik hoal van Twente
  • Back to the…
  • Jongens tegen de meisjes
  • Après Ski Fest
  • Pub Quiz

Voor een compleet beeld van de voorgaande themafeesten in Twente georganiseerd door Twents Kwartiertje, raad ik je aan om op de bovengenoemde website te kijken. Zij bieden niet alleen de mogelijkheid aan tot het organiseren van het thema (wat betreft spullen, spellen en dergelijke). Ook verhuren zij hun eigen feestruimte. Deze ruimte is uiteraard helemaal ingericht om goed feestje te kunnen bouwen! De voorgaande feestvierder laten allemaal positieve recensies achter over de themafeesten in Twente. Zelf heb ik een feestje georganiseerd voor mijn vijftigste verjaardag. Ik koos voor het thema Back to the 90’s. Dit was een bewust keuze, omdat ik wist dat al mijn vrienden en vriendinnen gek zijn op dit thema en de bijbehorende kledingstijl.

Back to the 90’s

Het was een ontzettend gaaf feest! Iedere droeg kleding passend bij het thema. Twents Kwartiertje regelde alles. De aankleding van de zaal was perfect. Iedereen had het er over. Ook heeft Twents Kwartiertje – dé organisatie voor themafeesten in Twente –  het eten geregeld. Wij kozen voor een buffet. Het was kwalitatief goed en ruim voldoende voor iedereen. Ook de muziek was uitgekozen door Twents Kwartiertje. Ik koos natuurlijk ook wel een beetje voor het thema Back to the 90’s vanwege haar leuke muziek. De hele avond was de dansvloer bezet. Het personeel bij Twents Kwartiertje was vlot. Zo waren mijn gasten de hele avond voorzien van een biertje of wijntje. Het is een feest om nooit te verbeten. Ben jij ook op zoek naar een organisatie voor themafeesten in Twente? Kijk snel eens op de bovenstaande website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn