Trucks en andere voertuigen bij Hesselink Trucks

Voertuigen je hebt ze in alle soorten en maten. Indien je op zoek bent naar een specifieke vervoersmiddel kun je je ogen de kost geven op de website van Hesselink Trucks. Ze hebben namelijk voor eenieder een oplossing klaarstaan. Ze zijn gespecialiseerd in gebruikte ofwel tweedehands vrachtwagens. Er zijn ook andere vervoermiddelen en producten die ze aanbieden namelijk:

  • Trekkers
  • Trailers
  • Machines

Bij Hesselink Trucks kun je terecht voor allerlei diensten omtrent de koop en verkoop van trucks. Zo regelen ze diverse werkzaamheden om de voertuigen te repareren en te controleren. Er kunnen altijd extra werkzaamheden verricht worden. Mocht je nu twijfelen of je voor Hesselink Trucks wilt gaan? Ze beschikken over een RDW-erkenning. Dit betekent dat ze verschillende andere diensten mogen verrichten. Zo kun je de invoer en uitvoer van voertuigen aan ze overlaten. Ze kunnen de voertuigen ook in hun bedrijfsvoorraad zetten. Dit heet ook wel vrijwaren. Het proces kan soms complex zijn indien je voertuigen aankoopt. Zo moet het voertuig beschikken over een exportkenteken indien je de openbare weg betreedt. Ook is het handig om het voertuig in dat geval te verzekeren. Indien je dit allemaal van tevoren helder aangeeft, dan gaat Hesselink Trucks dit voor je regelen. Op die manier ligt het kenteken gereed op de dag van vertrek. Zo neemt Hesselink Trucks een groot deel van je zorg weg. Het proces waarbij voertuigen geëxporteerd worden naar landen buiten de EU verloopt nog iets complexer. Ook hier hoef je niet wakker van te liggen. Hesselink Trucks zorgt voor de benodigde papieren om het voertuig correct uit te voeren. Ook het vervoer naar een specifieke haven wordt geregeld door Hesselink Trucks. Zo brengt Hesselink Trucks het door jou gekochte voertuig naar de betreffende haven.

Trucks

Het is makkelijk om een product aan te bieden op de website van Hesselink Trucks. Je kan een foto uploaden van het voertuig en alle bijbehorende relevante gegevens. Het is ook mogelijk om even telefonisch contact met ze op te nemen aangezien dit natuurlijk een specifiek geval kan zijn. Je kan bellen met: 0031 74 349 42 55. Indien je een eerste indruk wil krijgen van wat er nu tweedehands te koop is op het gebied van trucks en andere vervoermiddelen, vindt je op de website alle relevante informatie over de betreffende voertuigen. Zo weet je in een opslag uit welk bouwjaar het voertuig afkomstig is. Ook het type brandstof, het vermogen en de kleur wordt weergegeven. Alle voertuigen beschikken over een afbeelding op de website. Dit betekent dat je voor de aanschaf van trucks in ieder geval al een goed beeld kunt krijgen van de opties. Hesselink Trucks beschikt over een groot assortiment, dus voor je het weet ben je verdwaald in de opties. Verder streeft Hesselink Trucks ook naar persoonlijk advies. Ze lopen al een aantal jaren mee in de sector en staan bekend om hun betrouwbare en duurzame advies. Je kunt er op rekenen indien je koopt bij Hesselink Trucks dat je beschikt over een betrouwbaar voertuig. Je kan alle praktische toestanden rondom de export van een voertuig overlaten aan Hesselink trucks. Hierin zijn ze tenslotte gespecialiseerd.

Contact

Je kunt contact met ze opnemen via de website. Zo bevat de website en contactpagina waar je je vraag achter kunt laten met daarbij je contactgegevens. Daarnaast kun je even bellen met Hesselink Trucks op het volgende nummer: 0031 74 349 42 55. Ook kun je direct een email sturen aan info@hesselink-trucks.nl. Maar voordat je een specifieke vraag stelt, kun je de meeste details voorafgaand vinden op de website van Hesselink Trucks.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn