Containers van KTK

KTK is gespecialiseerd in het produceren en het kopen en verkopen van containers. Dat is een zeer specifieke branche kun je wel stellen. Zo was ik een aantal jaren geleden op zoek naar een geschikte partner voor de levering van containers. Ik transporteer namelijk grote vrachten wekelijks naar Zuid-Afrika. Zo verkoop ik Nederlandse fietsen en richt ik me op de Zuid-Afrikaanse markt. Het is van belang dat de fietsen goed en veilig geplaatst kunnen worden in de containers. Nu waren de mogelijkheden bij KTK eindeloos. Een select aantal containers die KTK aanbiedt zijn als volgt:

  • ZLC
  • Kippercontainers
  • Python
  • Rolcontainers
  • Marcolin
  • Milieustraten

De milieustraten zijn meer geschikt indien u een afvalinzamelingsbedrijf heeft. Wat houdt dit nu precies in? Ze zijn gespecialiseerd in zogenaamde turn-key projecten. Dit houdt in dat het leveren van alle soorten containers voor elke afvalstroom behoort tot de activiteiten van KTK. Er zijn namelijk diverse soorten afval die je kunt inzamelen van glas tot aan papier. Dit betekent dat de randvoorwaarden voor het soort container kan variëren. KTK denkt altijd mee met haar klanten dus op die manier hoef je niet zelf met de oplossing te komen. Elk bedrijf heeft zo zijn specialisme en dat is al helemaal van toepassing op KTK. Dat heb ik door de jaren wel gemerkt. Een keer wilde ik fietsen transporteren naar Zuid-Afrika maar op de terugrit afval importeren vanuit Zuid-Afrika. Dit omdat ik daarnaast ook nog een recylce bedrijf manage. Ze hebben met me meegedacht en ook geholpen met het leveren en installeren van persinstallaties en roll-overs. KTK helpt daarnaast ook met het onderhouden van de containers en verleent dus een permanente service door de jaren heen. Bij KTK zijn alleen vakmensen werkzaam en dat merk je in het contact. Zo heb je te maken met maar een contactpersoon in plaats van meerdere. De vakmensen zijn op de hoogte van alle activiteiten en producten van KTK. Dit is een echt pluspunt aangezien je als ondernemer geen tijd hebt om voortdurend te schakelen tussen personen. Ook komt er op die manier ruis op de lijn, wat je natuurlijk moet voorkomen. Aangezien ik het adagium tegenwoordig heb; tijd is geld. Zo hou ik me met zoveel activiteiten tegenwoordig bezig. Dat het een groot plezier is om dingen uit handen te geven. Het feit dat ik nu met KTK werk voor mijn containers neemt een grote zorg bij me weg. Het is letterlijk een last die van mijn schouders verdwijnt.

Diverse soorten containers bij KTK

Ze leveren maatwerk bij KTK. Dat kan alleen als ze met je mee willen denken. Op de website geven ze ook aan dat dat een van de kenmerken is waar ze voor staan. Beter gezegd het is een van de unique selling points die KTK uitdraagt. Daarnaast streven ze naar innovatie en vernieuwing. Ze werken alleen met hoogwaardige producten en componenten. Ook behoren een groot aantal ondernemingen en instanties waaronder overheidsinstanties tot de clientèle van KTK. Dit trok mij over de streep. Hierdoor wist ik dat ik kon rekenen op de service van KTK. Ze hebben me dan ook nog nooit teleurgesteld. Afspraak is afspraak. De levertijden worden keurig nageleefd.

Contact

Hoe werkt het nu precies? Er zijn diverse mogelijkheden om contact te leggen met KTK. Nu kun je je telefoonnummer bijvoorbeeld achterlaten op de website en daarnaast je bedrijfsgegevens. Zo weet KTK exact om welke soort dienst het gaat. Ze nemen dan vervolgens contact met je op. Zo voorkom je in lange wachtrijen te eindigen bij een telefoontje. Dit is tegenwoordig namelijk eerder regel dan uitzondering als je belt met bedrijven. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn