Vergelijk sim only: de uitkomst voor mijn probleem

Vergelijk sim only, wat is dat? Daarom wil ik jullie vandaag meenemen in mijn ervaringsverhaal. Het begon allemaal in Brussel toen we op reis waren met de studievereniging. De avond ervoor hadden we weinig geslapen, dat voelden we de volgende dag allemaal. Na een mooi bezoek aan het Europees Parlement mochten we de hele dag in Brussel rondlopen. Toen we eindelijk aankwamen bij het restaurant waar we wilden eten gebeurde waar ik vandaag over schrijf: de diefstal van mijn telefoon. Mijn mooie iPhone acht, wit en nog vrij nieuw (al was deze twee jaar in gebruik) was meegenomen en zodoende kwam ik terug van mijn plaspauze om vervolgens een in plaats van een tas met mijn spullen, niks aan te treffen. Dag iPhone, en hoe nu verder? Omdat mijn abonnement al afgelopen was kon ik de volgende dag op zoek naar een nieuwe telefoon met een sim only abonnement. Vergelijk sim only, dat werd tegen me gezegd. Dus ik ging op www.vergelijk.com/sim-only aan de slag om de nieuwe sim only te vinden. Wat ik erbij wil vermelden is dat je op deze site alle sim only aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. En met vergelijk sim only bedoel ik letterlijk alle aanbiedingen. Dit heeft mij enorm geholpen in het vinden van een juiste sim only aanbieding.
Ik ging als volgt aan de slag:

  • Op Google zoeken naar vergelijk sim only  
  • Vervolgens zag ik bijna meteen de site www.vergelijk.com/sim-only tevoorschijn komen na het intypen van ‘vergelijk sim only’
  • Ik kon meteen alle aanbiedingen vergelijken en koos een aanbieding voor maar 7,50,- per maand
  • Vergelijk sim only zorgde na twee uren voor een voordelige aanbieding

Zonder vergelijk sim only naar de winkel: tijd verdoen!

Dezelfde situatie vond een aantal jaren geleden eveneens plaats. Toen was ik op een eiland en was mijn abonnement ook afgelopen. Ik kocht wederom een nieuw toestel en koos ditmaal voor sim only. Wat ik echter niet wist was dat een site voor vergelijk sim only bestond. Daarom ging ik maar liefst vijf (!) winkels bij langs om me te adviseren. Dit heeft me bij elkaar ongeveer tien uren gekocht.  Een site als www.vergelijk.com/sim-only heeft mij acht uren bespaard. Omdat ik nogal precies ben in het uitzoeken van de juiste aanbieding ben ik in totaal toch twee uren kwijtgeraakt. Maar dat is niks vergeleken met de tien uren die ik in de stad heb rondgelopen. Vergelijk deze site van vergelijk sim only maar eens met het advies dat in de winkel wordt gegeven. Niks op het advies en de klantvriendelijkheid aan te merken, maar toch duurt alles  een stuk langer. Het personeel moet namelijk alles zelf opzoeken en is afhankelijk van de systemen. 

Geen dieven, toch diefstal? Bezoek daarna deze site

Ik hoop dat mijn verhaal het een en ander duidelijk heeft kunnen maken. Het loont echt om deze site te bezoeken. Ik ben normaal gesproken niet van het reclamemaken maar ben me de laatste tijd steeds bewuster geworden van de mogelijkheden van het internet en de tijd die je daarmee kunt besparen. Deze tijd kun je als student gemakkelijk en overigens noodzakelijkerwijs beter besteden aan de tientallen studie-uren, de boodschappen die je nog moet doen, je sociale leven om te onderhouden, je familie die je wilt bezoeken en misschien nog wel het wekelijkse bezoekje aan de sportschool die er niet bij in mag schieten. Het mooie is wel: ik ben al deze tijd bereikbaar gebleven. En zo heb ik mijn drukke schema kunnen voortzetten. Dat is wat ik wil!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn