Waar kan ik voetbal kijken in Rotterdam? 

Als je een voetbalsupporter bent, dan wil je natuurlijk het liefste je favoriete club aanmoedigen in het stadion. Echter is dat natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je de buurt van het stadion van je club woont, kun je bijvoorbeeld wel een abonnement nemen om de thuiswedstrijden bij te wonen. Dit is echter vrij prijzig en als je niet in de buurt van het stadion woont, is het soms ook niet te doen. Daarnaast moet je voor de uitwedstrijden natuurlijk ook reizen. Wanneer je dan toch je favoriete club wilt aanmoedigen, kun je natuurlijk naar een voetbal café toe gaan. Je kunt dan samen met gelijkgestemde supporters de wedstrijden van je favoriete club zien. Ben je Feyenoord-supporter en wil je voetbal kijk in Rotterdam? Ga dan naar voetbal café The Hide Away. 

Voetbal kijken in Rotterdam doe je bij voetbal café The Hide Away 

Je kent het vast wel, je bent een groot Feyenoord-supporter, maar je bent niet in de gelegenheid om hun wedstrijden live bij te wonen. Wellicht woon je te ver weg om je elke keer een trip naar het stadion te kunnen veroorloven, of je hebt simpelweg niet het geld om elke keer een seizoen abonnement te nemen. Wanneer je dan toch samen met andere supporters je favoriete club wilt aanmoedigen, dan kun je natuurlijk voetbal kijken in Rotterdam bij een voetbal café. Het grote voordeel van een voetbal café is dat je met enkele honderden gelijkgestemde supporters in een voetbal café staat en met z’n allen je favoriete club staat aan te moedigen. De sfeer die er hangt is anders dan bij een normaal café en al helemaal anders dan wanneer je in je eentje op de bank naar een wedstrijd kijkt. De sfeer in zo’n voetbal café is dan ook ontzettend belangrijk en daarom gaan mensen dus ook graag voetbal kijken in Rotterdam bij voetbal café The Hide Away. Voetbal café The Hide Away is al jarenlang het voetbal café in Rotterdam. Voetbal kijken in Rotterdam doen alle Feyenoord-supporters dan ook in dit voetbal café. Je kunt al meerdere uren voor aanvang van de wedstrijd terecht in het café, zodat je er je vrienden kunt ontmoeten of om er gezellig met andere supporters een biertje te drinken. Samen voetbal kijken in Rotterdam bij voetbal café The Hide Away heeft meerdere voordelen: 

  • Je kunt voor aanvang van de wedstrijd al terecht 
  • Na afloop van de wedstrijd is het voetbal café nog steeds geopend 
  • Gezellige sfeer, gemaakt door mede-supporters 

Er zijn dus genoeg redenen om naar voetbal café The Hide Away te gaan. Samen voetbal kijken in Rotterdam is namelijk ook veel leuker dan in je eentje op de bank thuis voetbal kijken. Wanneer je samen met andere supporters je favoriete club kunt aanmoedigen, geeft dat toch een fijn gevoel van saamhorigheid en heb je toch een beetje het idee dat je in het stadion de wedstrijd bij aan het wonen bent. 

Kom ook langs bij voetbal café The Hide Away 

Wil jij ook samen met andere supporters voetbal kijken in Rotterdam? Kom dan gezellig naar voetbal café The Hide Away. The Hide Away bevindt zich op loopafstand van De Kuip en je kunt enkele uren voor aanvang van elke wedstrijd al binnenlopen. Ook na afloop van de wedstrijd kun je er nog terecht voor een biertje om de overwinning te vieren. Kijk voor meer informatie op cafethehideaway.nl en raadpleeg https://www.cafethehideaway.nl/ voor de openingstijden. Voetbal kijken in Rotterdam doe je niet alleen, maar samen met je mede-supporters in voetbal café The Hide Away. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn