Een handig overzicht van de prijs voor een warmtepomp

Een warmtepomp  aanschaffen kan op verschillende plaatsen. Echter wilt u graag de prijs van een warmtepomp  weten. De prijs van een warmtepomp is namelijk van belang voor een aantal zaken, waar wij van The Sunshine Company u graag meer over willen vertellen. Zo weet u niet alleen wat de prijs van een warmtepomp is, maar ook wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en hoe u subsidie aan kunt vragen voor uw warmtepomp . Daarnaast bieden wij ook een handig overzicht van alle merken en de prijs van een warmtepomp , zodat u direct kunt zien vanaf welk bedrag u subsidie kunt krijgen.

De beste prijs voor een warmtepomp na subsidie-aftrek

De prijs van een warmtepomp  variëren per merk. Dit heeft ermee te maken dat het ene model bijvoorbeeld niet gasvrij is en de andere wel. Daarnaast zijn er ook verschillen in prijs voor een warmtepomp  door bijvoorbeeld het gebruik van een CV. Als voorbeeld hebben wij Elga. Dit is een product van Techneco en heeft in de meeste huizen een dekking van 70 procent. In kleinere woningen met vloerverwarming kan dit zelfs oplopen tot 95 procent dekking. Uw centrale verwarming blijft bij plaatsing bestaan voor de koude dagen en voor het leveren van tapwater. De prijs voor deze warmtepomp is netto ongeveer 2900 euro exclusief BTW na subsidie. In combinatie met zonnepanelen kunt u deze prijs zelfs binnen zes jaar terugverdiend hebben. De Loria is de nieuwste ontwikkeling van Techneco. Deze warmtepomp werkt zonder CV. Indien u niet op gas kookt, kan uw woning dus volledig gasvrij gemaakt worden. Er zijn twee verschillende modellen met elk vier verschillende vermogens. De prijs voor de warmtepomp  verschilt daarbij licht in prijs, beginnend van 5300 euro exclusief BTW na subsidie en inclusief montage. Welke warmtepomp  u bij ons ook aanschaft, u bent bij ons altijd gegarandeerd van:

  • De beste service bij een subsidieaanvraag
  • Een hogere subsidie als u deze via ons laat regelen
  • Duidelijkheid over de voorwaarden voor een subsidie
  • Terugverdienen van uw investering

Door de installatie door een professionele installateur te doen, bent u er vrijwel altijd van verzekerd dat uw subsidieaanvraag goedgekeurd wordt. Daarnaast heeft u altijd een goed verwarmd huis, doordat de warmtepomp  eenvoudig op uw CV-ketel aangesloten kan worden. Wanneer u gebruik maakt van een hybride warmtepomp , kunt u uw gehele huis gasvrij maken. Hierdoor zal uw energierekening fors dalen en stoot uw huishouden geen CO2 meer uit. Een warmtepomp biedt dus alleen maar voordelen voor uw huishouden.

Wij leveren uitsluitend maatwerk

The Sunshine Company legt de focus op zonne-energie en warmtepomp en. In de afgelopen jaren hebben wij ruim 2000 woningen verduurzaamd met deze groene energie en hebben wij onze specialiteit erin gelegd om zowel zonnepanelen als warmtepompen als vloerverwarming voor een opdrachtgever te plaatsen in zowel nieuwbouw, bestaande bouw als renovatieprojecten. Wij geven u altijd een breed advies, die geheel toegespitst is op uw specifieke situatie. Daarbij is het uitgangspunt vooral eenvoud. Een duurzame oplossing moet namelijk niet alleen begrijpbaar zijn, maar ook altijd werken, comfort geven en rendabel zijn. Daarom vinden wij altijd een gepaste oplossing en leveren wij alleen maatwerk. Hiervoor gebruiken wij verschillende materialen, zodat het geheel naar wens is. Met onze zonnepanelen en warmtepompen zorgen wij ervoor dat uw huis geheel verduurzaamd en eventueel helemaal gasvrij maken. Hierbij kunnen wij ook een geheel nieuwe vloerverwarming aanleggen. Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.thesunshinecompany.nl. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen of een berekening doen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn