Waar vindt u een goed CRM systeem?

Wij hebben onlangs een vergadering gehouden met alle mensen van de afdeling sales binnen ons bedrijf om te horen of er nog verbeteringen konden worden doorgevoerd. Wij meenden dat ons bedrijf op rolletjes liep, maar toen wij de problemen bespraken die er waren ontstaan, bleek dat wij fors moesten investeren om ons bedrijf daadwerkelijk op rolletjes te laten lopen. Het was namelijk zo dat wanneer klanten bij ons op de site iets wilden bestellen, wij heel vaak met verkeerde gegevens aan kwamen zetten. Dat zorgde er regelmatig voor dat klanten niet meer bij ons wilden bestellen. Dat was natuurlijk niet waar wij op uit waren en wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om ergens een ander CRM systeem te vinden. Het CRM dat wij hadden was namelijk niet goed en wij wilden daarom graag zo snel mogelijk op een goed CRM systeem overstappen. Wij hebben toen gezien dat het niet eenvoudig is om op korte termijn een goed CRM te vinden. Wij wilden namelijk geen overhaaste beslissingen maken en wij wilden daarom grondig onderzoek doen naar de mogelijkheden die er waren om een goed CRM systeem te vinden. Wij hebben toen her en der gevraagd naar de ervaringen van mensen binnen dezelfde sector en wij hebben toen van bijna iedereen te horen gekregen dat wij een keer naar de site van Teamleader.nl moesten gaan kijken om te zien wat wij daar allemaal aangeboden konden krijgen. Wij hebben deze site daarom even goed bekeken en wij hadden toen al snel in de gaten dat dit bedrijf ons waarschijnlijk aan een goed CRM systeem kon helpen. Wij hebben dus daarna eerst goed in kaart gebracht wat wij graag wilden en wat wij allemaal van het CRM systeem verwachtten. Wij hebben toen gezien dat het goed zou zijn om een keer met een van de mensen van Teamleader.nl te gaan overleggen over de mogelijkheden aangezien wij er zeker van wilden zijn dat wij een goed CRM systeem konden aanschaffen. Wij vonden het prettig om met een van de deskundigen van dit bedrijf te kunnen praten en wij hebben toen al heel snel een goede keus kunnen maken. Dat was uitermate prettig want hoe sneller wij met een goed CRM systeem konden werken, hoe beter het voor ons zou zijn. 

Dit CRM systeem werkt heel goed

Wij hebben inmiddels de overstap gemaakt en wij werken nu al een tijdje met ons nieuwe CRM systeem. Dat is iets wat wij echt heel veel eerder hadden moeten doen omdat wij merken dat dit CRM systeem heel erg goed werkt. Genoeg reden voor ons dus om in de pen te klimmen en om u wat meer over Teamleader.nl te schrijven. 

Wij krijgen meer orders binnen

Sinds wij onze service verbeterd hebben, merken wij ook dat onze klanten weer terugkomen. Dat is heel fijn omdat wij onze klanten niet kunnen missen. Kortom:

  • Wij hebben hier goede zaken kunnen doen 
  • Wij hebben ons systeem goed kunnen verbeteren 
  • Wij raden Teamleader.nl van harte aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Teamleader.nl. Hier kunt u meer over dit systeem lezen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn