Waar koop ik een sleutelkast?

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun huis veiliger te maken dan het is. Helaas komt criminaliteit nog steeds voor en wordt er nog geregeld her en der ingebroken. Je moet er niet aan denken dat ze waardevolle spullen meenemen en dus dien je zelfs in huis bepaalde maatregelen te treffen om dat te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan een sleutelkast van allesveilig.nl, die speciaal gemaakt is om op professionele wijze meerdere sets sleutels wilt opslaan. Dit is echt ideaal voor bijvoorbeeld hostels of hotels. Deze hebben altijd achter de balie diverse sleutels liggen, namelijk van alle door hen verhuurde kamers, en het is niet slim om deze voor het grijpen te hebben liggen. Beter sla je zo’n grote set sleutels op in een sleutelkast, waardoor ze ook veilig zijn ale er even niemand aanwezig is bij de receptie. Je moet er toch niet aan denken dat iemand met kwade bedoelingen snel een sleutel weggrist en vervolgens iemand lastigvalt in diens hotelkamer? Dek je daarvoor in en zorg dat je als hoteleigenaar alle sleutels bij de receptie veilig hebt opgeborgen in een speciaal daarvoor ontworpen sleutelkast. Dan weet je zeker dat jouw gasten veilig zijn op hun hotelkamer.

Je huis of bedrijfspand veiliger maken

Of je nu op zoek bent naar een kwalitatief goede sleutelkast of andere manieren om jouw huis of bedrijfspand veiliger te maken, via de webshop van Alles Veilig vind je een breed scala aan producten die je daarbij kunnen helpen. Denk maar eens aan de volgende items:

  • Bekabelde of draadloze alarmsystemen
  • Inbraakwerende kluizen
  • Gas- of hittemelders
  • Brandblussers 
  • Hangsloten
  • Blusdekens

Al deze items zijn bedoeld om jouw woning of bedrijfspand veiliger te maken. Samen met die sleutelkast verzeker je jouw gasten ervan dat jouw pand uitermate veilig is en je echt aan alles hebt gedacht om je voor eventuele risico’s in te dekken. Mocht je nog niet zo goed weten wat wel en niet nodig is in jouw pand, en waar je op moet letten bij bijvoorbeeld de indeling van jouw woning, contacteer dan even het team van Alles Veilig. Zij zijn namelijk echte experts op het gebied van veiligheid, en ze kunnen je alles vertellen over de risico’s van jouw pand en natuurlijk hoe je deze kunt verkleinen en zelfs elimineren.

Kluis en sleutelkast online kopen

Of je nu een bedrijfspand of een eigen woonhuis hebt, een sleutelkluis is altijd handig om te hebben. Daarmee berg je jouw sets sleutels veilig op waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze worden ontvreemd. Dit kan een heel prettig gevoel zijn als je bijvoorbeeld hele luxe auto’s rijdt. De autosleutels ‘s nachts opbergen in een speciale sleutelkast geeft rust, waardoor je veel lekkerder slaapt. Zo’n sleutelkluis openbreken is namelijk vrijwel onmogelijk, waardoor jouw auto’s absoluut veilig staan bij jou voor de deur. Maar ook als je een bedrijf hebt, wat voor type bedrijf dan ook, is een sleutelkast slim om aan te schaffen. Alle sleutels netjes opbergen zorgt ervoor dat mensen die niks te zoeken hebben in bepaalde ruimte daar buiten blijven, en alles wat zich in deze ruimtes  bevindt goed beschermd is tegen diefstal, en dat is een prettig idee!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn