Motorrijschool Delft gezocht? Kies voor rijschool Delfin in Delft!

Leren motorrijden één van jouw dromen of wensen? Start dan gelijk bij motorrijschool Delfin in Delft! Als jarenlange ervaren rijschool in de omgeving van Delft hebben wij veel mensen mogen helpen hun droom uit te laten komen. Motorrijden is een vaardigheid die goed ontwikkeld moet worden. Het geeft veel vrijheid en adrenaline, maar dient niet in roekeloosheid over te gaan. Het is daarom belangrijk om met de hulp van professionele instructeurs veilig én bewust te leren motorrijden. Benieuwd naar onze mogelijkheden en tarieven als motorrijschool in Delft? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website. Ons vakkundige en gezellige team staat voor jou klaar!

Motorrijschool Delfin voor actie

Motorrijden maakt jou warm van binnen? Die geweldige kik van gas geven als je eenmaal onderweg bent. Je bent echt vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Bijkomend voordeel is dat je nooit last zult hebben van file- of parkeerproblemen. Met een gave motor kun je overal eenvoudig tussendoor. Als motorrijschool Delfin in de regio Delft vinden wij het ontzettend belangrijk om mensen veilig te leren motorrijden. Onze motorrijopleidingen zijn daarom enkel professioneel en van het hoogste niveau. Hierdoor leer je zelfverzekerd en veilig motorrijden. Als motorrijschool onderscheiden wij ons van andere rijscholen in de omgeving Delft, aangezien wij jouw persoonlijke rijvaardigheden op één zetten. Bij ons leer je in jouw eigen tempo de motor rijvaardigheden onder de knie te krijgen en te beheersen. Hierdoor kun je binnenkort ook genieten van alle pk’s op het asfalt!

Wat je moet leren beheersen bij het motorrijden

Motorrijschool Delfin leert jou stapsgewijs alle vaardigheden om goed te kunnen motorrijden. Dit gebeurd geheel in jouw eigen tempo. Om snel jouw motorrijbewijs te halen, krijg je bij ons één vaste instructeur die weet waar je staat in het leerproces. Uit ervaring blijkt dat je met onze eigen rijles methode op een fijne en efficiënte wijze jouw motorrijbewijs zult halen. Wil je zelfverzekerd en verantwoordelijk leren motorrijden en veilig deelnemen aan het verkeer? Dan staat het gezellige en professionele team voor jou klaar van motorrijschool Delfin in Delft! Overweeg je een proefles bij ons te volgen? Dan krijg je gelijk een goed beeld over hoe de rijlessen zijn ingedeeld. Daarbij heb je niets verloren, want een proefles motorrijden kost je bij onze rijschool maar €2,50,- inclusief jouw eerste motorrijervaring in een ontspannen en veilige omgeving!

Voordelen motorrijschool Delfin Delft:

 • Professioneel en efficiënt leren motorrijden
 • Motorrijles in jouw eigen tempo volgen
 • Een vaste instructeur toegewezen
 • Ontspannen en veilig leren motorrijden
 • Proefles volgen voor maar €2,50
 • Op een verantwoordelijke wijze motor leren rijden
 • Gezellig en vakkundig team
 • Jarenlange ervaring in motorrijles geven
 • Rijles op een splinternieuwe motor 
 • Nieuwe kleding en helmen 
 • Zeer goed beoordeeld 
 • Ook voor het behalen van andere rijbewijzen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wil je graag een proefles motorrijden bij ons komen volgen? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie en plan jouw proefles op korte termijn bij ons in: rijschooldelfin.nl/! Motorrijden is een vaardigheid die je snel leert door veel te oefenen. Onze instructeurs staan jou bij, zodat je dit veilig en verantwoordelijk kunt oefenen op onze splinternieuwe motor Suzuki sv650!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn