Zoekt u een maalmolen?

Zoekt u een maalmolen? Dan bent u bij foeth aan het goede adres. Het bedrijf heeft als missie om de klant te ondersteunen om succesvol te zijn door hen van dienst te zijn als pan-Europese partner. Het bedrijf zet zich bij uitstek in voor de direct inzetbare kwalitatief hoogwaardige gebruikte en gereviseerde procesapparatuur van topmerken. Het bedrijf is sinds 1908 actief worden in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. foeth is de grootste dealer met meer dan vier duizend artikelen op voorraad. Het bedrijf bedient de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie in Europa en buiten Europa, met kwalitatief hoogwaardige gebruikte en gereviseerde A-merk procesmachines.

Maalmolen

foeth is al meer dan honderd jaar actief en sinds veertig jaar gespecialiseerd in gebruikte proces apparatuur. Bedrijven van over de hele wereld doen zoeken met het bedrijf omdat het bedrijf bekend is vanwege de kwaliteit en de goede inkoopprijs. Het bedrijf bezit over een grote opslagplek met vele artikelen die direct klaar staan om verzonden te worden. Bij het plaatsen van de bestelling kan het apparaat direct verzonden worden en zo snel bij u in gebruik genomen worden.

Een maalmolen wordt gebruikt om materialen te breken. Een maalmolen is te vinden in tal van industrieën waarbij een vast materialen gemalen moet worden tot een veel kleinere substantie. Een maalmolen wordt bijvoorbeeld gebruikt in de voedingsindustrie waarbij veel met poeders wordt gewerkt. Een maalmolen kan ingezet worden om een product te breken door het te pletten, te snijden of een product mee te frezen.

Er zijn verschillende soorten van de maalmolen? foeth heeft zich gespecialiseerd in gebruikte procesapparatuur en hier kunt u dus ook terecht voor een gebruikte maalmolen. De machines worden altijd grondig nagekeken voordat ze te koop worden aangeboden. De maalmolen wordt uitvoerig getest en waar mogelijk gerepareerd. Het is ook mogelijk om een maalmolen te leasen. Wanneer u de maalmolen kort nodig heeft is huren ook een optie.

Het bedrijf

Hieronder worden de bedrijfsactiviteiten genoemd:

  • foeth koopt gebruikte procesapparatuur, processystemen en procesinstallaties van verschillende A-merk fabrikanten van klanten in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie.
  • foeth reinigt en test de machines volledig en indien nodig worden de machines compleet gereviseerd. 
  • foeth onderhoudt en houdt een voorraad op een terrein van meer dan 35000 vierkante meter in Barneveld.
  • foeth exporteert de volledig geteste en gereviseerde A-merk procesapparatuur wereldwijd naar de eindgebruikers.
  • foeth biedt de klant vele standaard diensten maar daarnaast ook een aantal extra diensten. Denk hierbij aan een zoekopdracht of machine verhuur.

Wilt u de maalmolen een keer in het echt bekijken voordat u deze aanschaft? Dan kunt u een keer naar Barneveld komen om deze te bekijken. In Barneveld bevindt zich een grote opslag met vele verschillende en beschikbare procesapparatuur. U kunt deze met eigen ogen bekijken, testen of bespreken met een van de medewerkers die u graag te word staan. De bestelling plaatsen kan direct worden geregeld maar ook via de website. De opslag is op werkdagen tijdens kantooruren geopend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met het bedrijf op voor meer informatie over de procesapparatuur en het aanbod.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn