Zweetbandjes bedrukken voor een beurs of event

Wanneer je als bedrijf op en beurs of een evenement staat, dan zijn promotieartikelen een must. Ben je klaar met de pennen en sleutelhangers en wil je eens een keer wat anders uitdelen ter promotie van je bedrijf? Zweetbandjes bedrukken is je antwoord. Mensen zijn steeds sportiever aangelegd en bewegen dus steeds meer. Dat betekent ook dat ze steeds meer zweten, en dus een zweetbandje goed kunnen gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat zweetbandjes bedrukken ervoor zorgt dat je reclame maakt op een manier die in beweging komen stimuleert. Je kunt zweetbandjes bedrukken met vrijwel alles wat je maar wilt. Uiteraard is er beperkte plaats op een zweetbandje voor een bedrukking, maar de meeste logo’s kunnen zonder probleem verkleind worden. Daarnaast is het weggeven van een zweetbandje voor pols of hoofd iets wat luxer overkomt dan slechts een pen weggeven als promotie. Een goed moment dus om eens na te gaan of het in de begroting past. Maar daar hoef je je ook geen tot weinig zorgen over te maken, want bij dereklameshop (dereklameshop.nl) bieden ze:

  • Zweetbandjes bedrukken tegen scherpe prijzen;
  • Snelle levertijden;
  • Goede service.

Zweetbandjes bedrukken of toch liever iets anders?

Mocht je toch liever niet de zweetbandjes bedrukken, maar liever een pet of een hoed? Dat is ook allemaal mogelijk bij dezelfde webwinkel. Ze hebben een ruim aanbod aan producten die geschikt zijn als onder andere promotiemateriaal. Denk je dat zweetbandjes bedrukken toch niet helemaal in tot de ideale promotie- of relatiegeschenken hoort? Wel dan kan je gewoon verder kijken op de website van dereklameshop.nl. Ze hebben namelijk naast zweetbandjes een bijzonder ruim aanbod, waartussen je zeker vindt wat je zoekt. De website is eenvoudig te bedienen en voorzien van alle mogelijk informatie die je maar nodig hebt. Indien er spoed is, is er zelfs een express verzending mogelijk. Ideaal dus! Ook is er een op=op afdeling. Hier kan je tegen spotprijzen relatiegeschenken vinden. Vergis je niet, want ook deze kan je laten bedrukken met een eigen logo of tekst. Aarzel dus niet om op de website te gaan kijken. Of je nu seizoensgebonden producten nodig hebt, textiel of sleutelhangers, niets is te gek om te laten bedrukken.

Bedrukt promotiemateriaal aanschaffen

Een relatiegeschenk hoeft niet per se voorzien te zijn van een logo of een tekst die het bedrijf kenmerkt. Maar wanneer het om promotiemateriaal gaat, is het wel degelijk zaak om goed op te letten en te zorgen dat duidelijk is van welk bedrijf het afkomstig is. Mocht je zweetbandjes bedrukken net te cliché vinden, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor dé pen. Maar er is uiteraard meer keuze dan enkel pennen en zweetbandjes wanneer het gaat om promotiemateriaal. Het doel is echter dat mensen je promotiemateriaal kunnen gebruiken, zodat het niet meteen in de afvalton belandt. Denk dus na en pas je promotiemateriaal aan naar de locatie waar je heen gaat. Sta je op de vakantiebeurs met tropische bestemmingen, dan kan je ludiek wanten aanbieden. Je zou zeggen dat het een bizar idee is, maar het kan maar zo werken. Die wanten belanden bij de winterkleding en komt weer uit de kast wanneer het kouder wordt. Mensen zien de wanten, zien je logo en denken terug aan de vakantiebeurs. De kou verveelt ze – wellicht komen ze wel een zonvakantie boeken! Denk buiten de vaste dingen, goed promotiemateriaal is essentieel, of dat nu zweetbandjes zijn of een USB-stick. Je kunt tegenwoordig alles met een opdruk krijgen, dus het is zaak om verstandige keuzes te maken en in te spelen op je doelgroep.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn