Alles over welness Drenthe

Wilt u even alle dagelijkse zorgen vergeten en écht even aan ontspannen toe komen? Denk dan eens aan welness. Drenthe is gelukkig een provincie waarin u vele mogelijkheden vindt voor ontspanning en welness. Drenthe is namelijk het thuis van Hampshire Zuiddrenthe. In Erica welteverstaan, kunt u zeven dagen per week terecht voor een dagje puur genieten. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Klanten uit de hele regio komen bij ons om even tot rust te komen. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit Duitsland. En dat zegt genoeg. Dat zegt dat u bij ons aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit welness. Drenthe kent uiteraard wel meer adressen waar u heen kunt gaan, maar alleen bij ons vindt u echt wat u zoekt. Wij bieden een wereld aan mogelijkheden op dit gebied, zoals:

  • Een Finse sauna
  • Natuurlijke facelifts
  • Relaxing ceremonies
  • Een restaurant dat erg goed bekend staat in deze regio
  • Oolaboo
  • En nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Wij hebben geen nee te koop op het vlak van welness. Drenthe is de streek waar u ons kunt vinden. En wel in Erica. Heeft u daar nog nooit van gehoord? Neem dan snel een kijkje op onze website en zoek ons op in de navigatie. Zo kunt u uw bezoek aan ons resort meteen plannen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten voor een heerlijk dagje welness in Drenthe. Graag tot snel!

Op zoek naar welness? Drenthe heeft ‘t

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten op het gebied van welness te Drenthe in zee kunt gaan, omdat u bij ons een stuk beter tot uw recht komt. Wij bieden u namelijk alles wat u nodig heeft om een dag helemaal te kunnen ontspannen, alleen of samen met een goede vriendin of met uw partner. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils! Bij Hampshire Hotel Zuid Drenthe komt u zeker aan uw trekken! De hitte en het goede klimaat bij ons doen zeker wonderen. Dus als u even aan de stress van alledag wilt ontsnappen, dan kunt u niet meer heen om een dagje welness. Drenthe is de plek waar u ons kunt vinden. Aarzel niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan zuiddrenthe.nl om meer te weten te komen over ons aanbod op het terrein van de welness. Drenthe is ook uw woonplaats? Dan is de reis naar ons centrum bovendien niet lang. En ook dat scheelt weer!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Als u bij Hampshire Hotel Zuid Drenthe op bezoek komt om heerlijk te relaxen, dan maakt u een zeer verstandige keuze. U kiest dan voor ontspanning van de bovenste plank, van een hoog niveau, op de prettigste manier. Onze sauna is van alle gemakken voorzien en het zal u dan ook aan niets ontbreken. Wilt u meer weten over wat u zoal van ons kunt verwachten? Surf dan snel naar onze site zuiddrenthe.nl, zodat u een goede indruk van ons resort kunt krijgen. Heeft u nog vragen over ons centrum voor welness in Drenthe? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn