Zorg op tijd voor schermreparatie

Er zijn heel wat mensen die niet een verzekering voor schermreparatie hebben afgesloten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor kan een scherm barsten. Een krasje of een sterretje kan uitgroeien tot een behoorlijke scheur met alle gevolgen van dien. Hebt u een schermreparatie nodig of bent u bang dat dit in de nabije toekomst het geval gaat zijn? Kijkt u dan snel bij Display Verzekering en sluit een verzekering voor schermreparatie af die bij u past. We bieden 3 algemene polissen aan: een polis voor u als particulier gebruiker, voor het hele gezin en voor bedrijven. Een bedrijf kan het gehele personeel voorzien van tablets of smartphones en tegelijkertijd voor elk apparaat een schermreparatie verzekering afsluiten. U hoeft vervolgens uw kapotte apparaat niet naar ons op te sturen. Wij werken met zogenaamde servicepunten waar u uw apparaat naar toe kunt brengen. Het prettige daarvan is dat de schermreparatie uitgevoerd kan worden binnen zeer korte tijd. Sterker nog, u kunt rustig plaatsnemen en even wachten terwijl de reparatie direct wordt uitgevoerd. Wellicht is het wel verstandig om van te voren met een dergelijk punt contact op te nemen zodat u zeker weet dat de schermreparatie direct kan worden uitgevoerd. Via onze website kunt u in een oogopslag zien welk servicepunt het meest dichtbij uw woning is.

Zoekt u een verzekering voor schermreparatie van uw smartphone?

Verzeker uw toestel dus tegen breukschade. Het zal u namelijk behoorlijk zwaar vallen als u uw smartphone een tijdje niet kunt gebruiken. Dan komt u er pas echt achter hoe verslavend deze nieuwe technologie is en hoe afhankelijk we van deze toestellen zijn. Een aantal voordelen van deze verzekering voor schermreparatie hebben we hieronder even op een rijtje gezet:

  • Ten eerste worden alle schadeclaims gehonoreerd. Want een klein sterretje kan uitgroeien tot een grote scheur. Dus het is verstandig om vroegtijdig uw scherm te laten vervangen. Het maakt ons niet uit of het uw schuld is of dat de schade door derden tot stand is gebracht. We keuren het te allen tijde goed!
  • Ten tweede kunt u zowel uw oude als uw nieuwe smartphones laat verzekeren. Dit hoeft dus niet bij aanvang van een nieuw abonnement. Niet alleen kunt u trouwens uw smartphone laten verzekeren voor een gratis schermreparatie, ook uw tablet kunnen we moeiteloos voor u repareren!
  • En ten slotte hoeft u uw toestel niet op te sturen. Wilt u nu al graag weten welk punt er bij u in de buurt zit? Dan kunt u het direct via de website opzoeken.

Hopelijk bent u overgehaald om te kiezen voor een verzekering voor schermreparatie. Hadden we al verteld dat u slechts eenmalig 3 euro voor de poliskosten betaalt en vervolgens 2 euro in de maand aan premie? Dat is helemaal niets, zeker niet als u het vergelijkt met het betalen van een volledige rekening van een schermreparatie.

Alle schadeclaims worden standaard geaccepteerd

U kunt zich via de website direct aanmelden. Klik daarom op “Direct aanmelden” en volg de instructies op. Vul uw adres- en contactgegevens in, en vul uw type toestel in. We vragen onder andere het merk, model, jaar van aankoop en IMEI nummer. Ten slotte vragen we u om een automatische incasso goed te keuren zodat we per maand 2 euro mogen afschrijven van uw rekening. Natuurlijk sturen we de polis naar uw inbox en als u dat wenst kunnen we het tevens via de post naar u opsturen. Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen en stel al uw vragen in de vorm van een e-mail aan onze klantenservice! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn